Shimano speed master medium feeder

Chci si koupit feeder,mám dva vybrané.První je do shimana speed master a druhý je technium diaflesh vše je v medium.Můžete mi napsat,který je lepší na kapry.
Autor diskuse: Jakckob - , 25.4.2006 feeder - techniky lovu

boban - Profil | Pá 28.4.2006 14:25:53

Petr Brumovský/Tak si kup tady www.hav-shop.de
Já to se šímem jinak nedělám.

Miroslav.S - Profil | Pá 28.4.2006 2:36:17

Technium myslím už není v letošní nabídce.Potvrdili mi to pracovníci gamarusu i M.Tychler.Každopádně, pokud se nemusíš dívat do peněženky hluboko, a jsi fajnšmekr jdoucí s dobou,pořiď Speed master.Je to jinej materiál i akce,než předchozí modely..Ovšem ani s nejlepším prutem se ryby samy nechytají.
Mám jak multifídr beast master tak, speed master a vždy záleží na koncové montáži, na prutu až v druhé řadě.
Pokud člověk dobře zvolí forpas,montáž, vlasec nebo šňůru ,pak už nejvíc záleží na tom, jak umíš rybu přivést, udržet na místě a zaseknout.Samozřejmě,pokud jsi lovec, který umí ocenit rozdíly mezi uhlíkem o jednu třídu vyšším nebo nižším a vychutnáš si ten malý rozdíl, při splnění výše uvedených " drobností" ,jdi do Spídu.Mám kamaráde,který chytá na noname fídr a vždy,když jsem si pořídil nějakou novinku,uznale mi přikyvoval a přitom na tu svou starou žvejku vždy chytil víc ryb,jak já na ten můj revoluční zázrak.
Je to hezké držet v ruce poslední výkřik technologie-ovšem jen potud, pokud není jen na nahazování a navíjení prázdného vlasce. Odborník a profík jej určitě ocení, volšová ruka může mít pocit, že je inn i když téměř nic nechytne.Ale pokud jsi rybář,který opravdu umí,jdi do Speedu.Neprohloupíš.

Petr Bromovský | St 26.4.2006 20:57:43

PetrB.:
Určitě Speeda, tři uhlikové špičky, super design, tenoučkej a lehoučkej miláček. A pochytáníčko je s nim bohovské, ale pozor, jak se ti povede zlomit špičku, budeš mít honičky jí narhadit, jsou totiž mnohel užší než u ostatních modelů "technium, antares atd". A za origoš je to raketa. Škoda, že ty kluci vopálený v tý Malaisii jsou tak líný:-((, protože sehnat speeda = zázrak:-).

Vasek - Profil | St 26.4.2006 13:16:32

Jakckob-souhlasím s ospreyem určitě speed m.

osprey - Profil | St 26.4.2006 12:43:58

Na kapry jsou dobré oba, Speed je dražší, ale je v aktuální nabídce (Technium se doprodává) a taky se mi víc líbí. Je to osobitější prut, ale je možné se do něj přímo "zamilovat".
Podle mě je nesmysl, řešit, který je lepší na kapry - nevím která vlastnost prutu prakticky stejné kategorie by daný klacek vysloveně předurčovala k lovu téhle ryby.
Jde i o velikost těch ryb, použité zátěže, styl lovu nebo zdolávání atd.
Nevím o jediném zásadnějším rozdílu. Já bych to pojal jako srdeční záležitost a koupil Speeda.