SIGNALIZÁTORY

Stále nemám jasno.
Potřebuju koupit pro syna pípáky. Rozhoduju se mezi: SEMA FORCE ZR, STAR BAITS OUTSIDER VT2, BEHR EVROBITE, BYRON 5 (obdoba FOX). Máte někdo zkušenost (dobrou, špatnou).Poraďte, prosím.
Autor diskuse: Mikky - , 30.3.2006 kaprařina - náčiní, doplňky

Jaro - Profil | Ne 2.4.2006 23:29:13

A čo tak trochu patriotizmu ? :-))

m.kindl - Profil | Ne 2.4.2006 23:21:49

Martin - Havířov - ® To asi co nevidět tu špičku omlátím o tebe :-))) Co je s tebou ? Máš dost vlákniny ?

Martin - Havířov | Ne 2.4.2006 21:11:14

m.kindl - ® : no a takových fotek mám více :-))) Mám i fotku, kde jsi na těch Harrisonech umlátil špičku, když jsi je zkoušel :-))) Proto jsi musel prodat své 4-ři pruty a ty Harrisony zaplatit, no on ti je opraví, ale jinak jsi neměl na výběr :-))) Museli jsme tě s Kordou moc bránit abys.........však ty víš :-)))

m.kindl - Profil | Ne 2.4.2006 21:06:06

Martin - Havířov - ® Kdes to proboha vyšťoural :-)))
S tím že nic nepotřebuju máš pravdu,názor jsem rychle změnil když jsem šáhnul do stojanu s Harrisonama,no a potom to šlo rychle....asi jako každý jaro kdy říkám že už snad všechno mám :-)))
Děláš jakobys to neznal :-)))

Martin - Havířov | Ne 2.4.2006 20:58:27

m.kindl - ® : tak teď jsem nepochopil !!! Celou výstavu v Brně jsi mě a Kordovi tvrdil, že nic !!! nepotřebuješ, že bys potřeboval jen lehátko, taky jsi JT otravoval, aby ti lehátko dal vyskoušet a nakonec jsi ho stejně nebral :-))) Jinak jsi tvrdil, že máš všechno a že pokud ti něco chybí, tak je to jenom to lehátko. Ale pokud nebude, tak se z mamkou - mikdandym vlezete na jeho :-))) Stejně tam prý trávíte většinu času :-))) No a teď mi tu najednou píšeš, co všechno nepotřebuješ :-)) !!!!

m.kindl - Profil | Ne 2.4.2006 20:45:36

Martin - Havířov - ® Nejde mi ICQ :-(((
Teď vážně, chtěl jsem původně příposlech k těm Foxům co mám, jenže je drahej jako kráva a tak jsem vymyslel že koupím novou sadu pípáků už s vestavěným vysílačem ale to je taky ranec, tak jsem se rozhod že půjdu do Flajzarů když teda říkáš že jsou dobrý.Jenže kupuju nový pruty, nový lehátko, novej bivak, novej spacák a spoustu dalších pičičmundiček a tiskárnu na peníze fakt nemám.Ale abych do tebe ještě trošku dloubnul tak pro mě je Fox hlásič číslo jedna i před Delkimem a Carp Sounderem.
Vojtěch Přikryl - ® Musím na něj opatrně, jinak mi hrozně nadává :-)))

Vojtěch Přikryl | Ne 2.4.2006 20:34:17

m.kindl: Sám víš, že to tak není :-)))))) ale pšttt

Martin - Havířov | Ne 2.4.2006 20:34:04

m.kindl - ® : pojď na ICQ !!! ti to vysvětlím :-)))
A proč teda chceš kupovat hlásiče a příposlech od Flajzara ? myslím ten bezdrát !!:-))) Celou výstavu v Brně jsi otom mluvil :-)

m.kindl - Profil | Ne 2.4.2006 20:32:37

Martin - Havířov - ® Já ti ještě naposledy vysvětlím důvod naší pře :-)
Ty máš Flajzary a já mám Foxy,proto se neshodnem.Kdyby to bylo obrácěně tak bysme se stejně hádali úplně stejně jenže opačně...a vo tom to je :-)))

Vojtěch Přikryl | Ne 2.4.2006 20:24:20

Freefish: jsem tam

Freefish - Profil | Ne 2.4.2006 20:19:53

Vojta-kašli na mail pojd do plkárny ok?

Vojtěch Přikryl | Ne 2.4.2006 19:58:24

freefich: Stěhuji se po přehradě vždy podle období.radši napiš na mail, ať tady nerušíme v otázce.

Freefish - Profil | Ne 2.4.2006 18:11:25

Vojtěch- tak to jo ,jenom řekni kde pod kostelem nebo na Lučině. Na jaře jsem pod kostelem chytal celkem často kapry kolem60cm. Nej 67 celkem pěknný,snad tam ještě plave!?

Vojtěch Přikryl | Ne 2.4.2006 18:07:00

Freefish: letos Tě vyvedu z omylu..loni jsem chytal v průběhu celého léta ... letos se dostanu snad i výše.

Freefish - Profil | Ne 2.4.2006 18:03:54

Martin -Havířov - zdar já jsem taky z Havru ,ale na žermankách je celke jedno jaké máš hlásiče ,když jsou tam kapři jenom z jara než je masaři vytřískají.JInak Flejzary jsou dost dobrý,ale stalo se mi ,že nešel změnit ton ,ale do týdne opravený. Super servis

Martin - Havířov | Ne 2.4.2006 16:29:45

Vojtěch Přikryl - ® :-))))))) neukecáš mě !! netvrdím, že Flajzar je 100% !!! Jen říkám, že mě fungujou na 100% a jsem maximálně spokojen !! Vojto, jen aby ti na těch Žermanicích ty StarBaitsy vůbec někdy píply !!! :-))))))) Ale máš pravdu, že jsem tvrdohlavý :-))))

Vojtěch Přikryl | Ne 2.4.2006 16:17:44

Martine: nechápeš to :-)) Kdybych chtěl býti borec u vody určitě bych měl jinou výbavu než mám teď. kupuji si to co mi vyhovuje stejně tak jako Ty. Jen prostě nemůžeš tvrdit, že Flajzar je 100% hlásič. Když jdu k vodě, jdu co nejdál od lidí abych neměl na očích závistivce, sobce, arogantní hňupy a jiný podlý druh člověka. Mám to co mi vyhovuje, jednou Tě o tom přesvědčím, ale nebudu přesvědčovat někoho, že lepší hlásič jak Starbaits není. Prostě Flajzaru tolik nedůvěřuji z důvodů co jsem zde nastínil. Jdu se učit :-)) nebudu se s Tebou dohadovat seš tvrdohlavý.

Martin - Havířov | Ne 2.4.2006 16:11:51

Vojtěch Přikryl - ® : hmmm našel jsi toho dost :-))) Tak mi vysvětli, proč mi ty moje nekvalitní hlásiče šlapou 2 1/2 roku v teple dešti sněhu a mrazu, když jsou podle tvého zdůvodnění, tak špatné ? Vojto není to hlavně o tom, že když rozbalíš vercajk u vody a všichni vidí prestižní značku, tak si myslí " ty vole to musí být borec " :-))) Myslím, že většina rybářů nekouká ani tak na stejně kvalitní věcy za menší cenu, ale hlavně na značku, aby byly IN !!!

Martin - Havířov | Ne 2.4.2006 16:04:40

Rangemaster - ® : já netvrdím, že je lepší !!! Tvrdím, že jsem max spokojený a, že nemám důvod měnit !!! Vy tady tvrdíte, že FOX , DELKIM , CARP SOUNDER atd jsou o 100% lepší, ale řekněte mi v čem ???!!! :-)))))

Vojtěch Přikryl | Ne 2.4.2006 16:03:52

Martine: :o)) důvody:
1) Spolehlivost
2) lepší impregnace plošných spojů
3) použití kvalitnějších materiálů pro snímání a citlivost vlasce
4) příslušenství dodávané výrobci, ochrané obaly, swingery apod...
5) Reklamace mi trvala přes českého prodejce týden, u flajzaru měsíc? + fajn čelovky, které flajzar nabízí! hned mám 5 důvodů

Rangemaster - Profil | Ne 2.4.2006 15:59:38

Martin: prosím 3 důvody, proč je Flajzar lepší než ostatní?? :o)))

Martin - Havířov | Ne 2.4.2006 15:56:04

Vojtěch Přikryl - ® : no s těma StarBaits signalizátorama, bych se moc nevytahoval !! :-)) Mě ta moje elektrárna ještě nevydrbala !! No až se ti ty tvoje Superstáry poserou, tak pak se posereš asi i ty :-))) Dělej tak, abych nezašel za tvým tátou a máš zaracha na celý zbytek roku !! mladíku !!! O tom, že je FOX, Carp Sounder, Delkim a.................na 89 místě za Flajzarem nějaký StarBaits lepší než Flajzar, mě zatím nikdo na 100% nepřesvěčil a ani nepřesvěčí. Chlapče už jsem viděl, že i Mercedes se posral a platit bych to nechtěl !! Stejná otázka, jako na kindla: 3 důvody, proč jsou ostatní vyjmenované signalizátory lepší než Flajzar ???

Vojtěch Přikryl | Ne 2.4.2006 15:41:48

Martine: Hoho, příjde mi docela blbost srovnávat Foxe a flajzara. Ono zkus srovnat reklamace foxe a reklamace flajzara? Ikdyž je flajzar český výrobce elktroniky a má i dobrej servis neznamená to, že je nejlepší. Osobně si myslím, že do spolehlivosti Foxe má Flajzar ještě hodně daleko. Fox věnuje vývoji signalizátorů nemalé prostředky a několik let své modely testuje než je dodá na trh. To se o flajzaru říci nedá. Stejného názoru jsem i u značek Carp Sounder, Solar, Delkim a nyní i Starbaits, který mě nezklamal.Dále příslušenství, které jsou zahraničními výrobci k těmto přístrojům dodávany u mě jasně rozhodují. Dívej se na to jak chceš, ale nepřekecáš mě :-)). Po první noci na Těrlicích ti Tvá elektrárna vyzkratuje nad nasadákem :-)) a budeš s brekem zdáli poslouchat zvuk startbaitsu :o)) (nejde mi ICQ)

Martin - Havířov | Ne 2.4.2006 14:57:27

m.kindl - ® : jsi vedle, jak ta jedle !!! Kdybych ti vzal ty tvoje cihly, kterým říkáš signalizátory a setřel snich nápis FOX, a nalepil tam nálepku Flajzar, tak řekneš, že to není ono a vlasně bys ani nepoznal že je to přebalený FOX !! To samé, kdybych udělal naopak :-))) Myslím, že pro mnohé, je důležitá jen známá a světová značka a nehledí na to, že za 1/2 cenu koupí stejné a taky velice kvalitní zboží !!! Jsou to tak zvaně zažraní lidé, kteří by si nekoupili nic jiného a to jen kvůli značky !!! Zřejmě by měli pocit méněcenosti ? :-))) Tak a teď do mě, ať je po mě :-)))

m.kindl - Profil | Ne 2.4.2006 13:59:53

Martin - Havířov - ® Je to asi jako kdybys na sraz motorkářů přijel ne posledním modelu Jawy,je to sice super motorka ale můžeš s ní machrovat tak někde na vesnici :-)))
Nebo třeba kdybys vytuningoval Fabii nebo Octavii RS a přijel mezi kluky kteří mají BMW M5 nebo Subaru Impreza WRX STI :-)))
Už to chápeš ?

Martin - Havířov | Ne 2.4.2006 11:53:12

mikdandy - ® : no já myslím, že ty na výběr moc nemáš :-))) kindlák tě učí chytat ryby a ty mu zato vaříš a večer děláš mamku :-)))
m.kindl - ® : no tak koukám, že ti došli argumenty a dáváš mi zapravdu :-))) Jen tak dál :-)))

mikdandy - Profil | Ne 2.4.2006 9:47:24

Martin - Havířov - ®. ted jde o to jestli vemu ja jeho:-)))

m.kindl - Profil | Ne 2.4.2006 8:49:31

Martin - Havířov - ® Tak jinak,víš proč je Fox lepší ? Protože ho mám dube :-)))))))))
Přece si zase nepůjdu koupit Flajzary,co bych s těma chudinkama Foxíkama dělal ? Byla to láska na první pohled :-)))) Důležitý je aby nám to u vody pískalo :-)))

Martin - Havířov | Ne 2.4.2006 8:34:13

m.kindl - ® : tvé 3 důvody mě bohužel nepřesvědčili :-(((
Já jsem spokojen a nehodlám to měnit. Nikdy neříkej, že FOX je věčný, abys jednou nezaplakal :-((( Flajzar má výhodu servisu, to je bez debat, ale na FOXe v ničem nestrácí a to, že je u FOXe vše samozřejmostí, je stejnou samozřejmostí i u Flajzara. I FOX vyrábí základní model, který je za pár Kč, tak samo jako Flajzar, ale TOP model od FOXe cenově Flajzaru hodně utekl a tím se Flajzar stává hodně cenově bezkonkurenční !!! A teď mudruj :-))))) A doufám, že už máš pro mě zabalenou tu KOBRU a v pondělí mi jí pošleš !!! :-)))))
mikdandy - ® : zase kindlovi tak moc nepřitakávej, neboj on tě na ryby stejně veme, kdo by mu vařil a dělal mamku :-))))

mikdandy - Profil | Ne 2.4.2006 1:37:39

Martin - Havířov - ® Michal ti odpovedel za me ja mel jiny starosti:-))
Jeste dodam ze fox je proste dobrej ikdyz budu kupovat Flajzary, ale jenom z ekonomickyho hlediska:-)))

m.kindl - Profil | Ne 2.4.2006 1:13:51

Martin - Havířov - ® Odpovím ti sám :-)
k originálnímu pípáku patří originální swinger a to u Foxe není problém :-))))
Ty scháníš pípák abys měl po ruce servis,to my servis nepotřebujeme :-)))
To že top model u Flazara je super já chápu,u nás je to samozřejmost....:-)))
Nakonec ti ale přesto musím dát za pravdu že cena je prostě jinde a to mě nedá spát :-))))

Martin - Havířov | Ne 2.4.2006 0:34:19

mikdandy - ® : hmmm tě ten kindl pěkně zviklal :-))) musíš mu asi dělat tu kukačku :-)))) No tak mi řekni 3 důvody, proč je fox lepší než Flajzar !!!