MP revír Žďárná 1

Zdravím kamarády rybáře! Zajímalo by mě, jak je to s rybařením na MP revíru Žďárná 1, který obhospodařuje MO MRS Boskovice. Mám na mysli ponornou říčku Žďárnou. Vloni jsem se k ní dvakrát vydal na průzkum (mezi obce Žďárnou a Sloup) a nezaznamenal jsem nic, co by svědčilo o přítomnosti ryb (i rybářů). Navíc mám pocit, že v letním období jí protéká velmi málo vody. Jsou tedy v tomto jediném "tekoucím" MP revíru v okolí Boskovic vůbec nějaké ryby? Díky za informace!
Autor diskuse: hape - , 26.3.2006 všeobecné - revíry, cestování

lik - Profil | So 22.5.2010 21:03:45

Žďárná ten potok je veden jako kanal mistních vodaren,,,, čistička jentak nebude , taktam nic nehledejte nictam není . Racitam žily ruzné ryby . Mato přitoky zlesních pramenu velmi čistá voda,? Jeto škoda žese stím nic nedělá. Věrin tomu žebytam mohl žít aji pstruch . Atochce strana ZALENYCH aby smejim dali hlasi ???????? ?????????????????????????????????????????????

Tom B. - Profil | Po 27.3.2006 7:15:58

Jsem z organizace MRS Boskovice, ale ještě jsem nepotkal nikoho kdo by mi řekl, že tam chytal. Jinak sám tam taky nechodím. :-))

E.t.a - Profil | Ne 26.3.2006 23:38:03

Dneska jsem tam byl jeli sme okolo s kamaradem s ryb s prostejova a tak sem se tam asi po 6 zastavili na chvilicku... vubec nic se nedelo je pravda ze dnesni pocasi nebylo zrovna nejak extra teda tady na morave kde byla potom od 4 odpoledne celkem pekna mlha... ale i tak vubec nic ani jeden znas nevim s tou vodou mas pravdu v lete tam skoro zadna neni a tak bouzel nemuzu soudit jake to tam je, byl jsem tam po prve ale mozna se tam jeste zkusim vratit cloveka nikdy nevi co kde je :)