Mražené boili

Jaké máte zkušenosti s mraženým boili?(kupované či domácí) Děláte si zásobu přes zimu?Neztratí zmrazením bolií na kvalitě?Upravujete boili nějak před zamrazením?Ptám se,protože během roku nemám tolik volného času jako přes zimu a chtěl bych si udělat zásobu.Díky za názory a rady.
Autor diskuse: švec - Profil , 25.12.2005 kaprařina - nástrahy, návnady

Daniel Burián | St 28.12.2005 11:15:46

Mrazené boilie časem určitě na kvalitě neztrácí.Já si ho chystám přes zimu několik kg a před zamrazením ho nijak neupravuji.Po uvaření ho nechám 2-3 dny vysušit a pak ho ve velkých plastových dózách dám do mrazáku.Má to výhodu,že si před chytáním z dózy vydoluješ jenom tolik,kolik spotřebuješ.

Fishky - Profil | Ne 25.12.2005 20:05:26

od určité doby mrazím boilie s olejem se špetkou RR + případně něco co je po ruce, je to pošahané a je s tím mraky práce ale věřím tomu, strategicko-technicky jsem si zdůvodnil proc právě s olejem a tak to tak dělám :) jinak ulovky jsou a že bych tahal čudle tak to říct nemohu, hlavní je nejspíš věřit tomu, jak kdo chytá.

m.kindl - Profil | Ne 25.12.2005 19:41:36

Uvařím a zamrazím,pokud bych před zamražrním přidával AK,esenci nebo potravu tak bych asi boilie předávkoval a nehci tahat čudly ale kapry :-)

Kato | Ne 25.12.2005 16:02:23

Já většinou dávám do sáčku před zamražením i posilovač stejné, nebo podobného aromatu. Zásoby si nedělám.

brach - Profil | Ne 25.12.2005 12:41:18

Samozřejmě do kuliček nikdo nevleze. Měl jsem bojlí zmražené 2 roky a vzal ho sebou na písák, něco jsem navnadil, něco nastražil. Se záběry problémy nebyly. Byla to jahoda a i po těch dvou letech intenzivně (hlavně po rozmražení u vody) voněla.
Bojlí jsem měl zamražené v Pe-pytlíčcích se zipem - možná i tohle mělo nějaký kladný vliv na jejich kvalitu.