Sraz MRKu 2010

- Mr.Stick

A je to tady! Ani letos vás nepřipravíme o možnost přátelského setkání členů klubu MRKu. Tentokrát padla volba na zcela nový revír, který jistě uspokojí rybářské i veškeré jiné touhy návštěvníků srazu.

pohled

Kde: soukromý revír Roudnice, soustava 3 pískoven 16, 7 a 6 ha

Webové stránky revíru

Sraz bude probíhat na největší z pískoven, ale pro členy MRKu bude uzavřen celý areál s možností lovit i na zbylých dvou vodách. Druhá pískovna je zaměřená především na přívlač, třetí zejména na muškaření.bivakKdy: pátek 10. září od cca 12:00 až neděle 12. září do cca 15:00

Cena: 1000 Kč/rybář (povolenka chyť a pusť na 3 pruty, s možností lovit přívlačí nebo muškařením i na zbylých dvou pískovnách, 3x jídlo, 10x pivo)

Majitelé celoročních povolenek, kteří jsou zároveň MRKaři a chtějí se srazu zúčastnit, budou z původní ceny platit jen jídlo a pití. Počet ročkařů je ovšem omezen na 10 - 15 lidí.

Limit: 70 účastníků.

Cesta: Revír se nachází cca 15 km od Hradce Králové ve směru na Prahu, silnice č. 611. Přesné souřadnice označují místo hlavního parkování.

Parkoviště revíru

Pití: Objednáme 10 piv na hlavu. Čepujete si sami do svých půllitrů - hlídat to nebudeme. Pokud někdo bude pít více, tak si musí uvědomit, že pije ostatním jejich pivo. Jak se už stává tradicí, na srazu bude i degustace skvělých vín od hunola (a možná i od jiných), takže milovníci vína - vezměte si degustační skleničky s sebou!

Jídlo: V ceně budou zajištěná 3 hlavní jídla (v pátek večeře, v sobotu oběd a večeře) dodaná blízkou restaurací, takže se můžete těšit na východočeské speciality.

Pravděpodobně v sobotu navečer bude probíhat hromadné grilování pochutin zajištěných jen pro vás, samozřejmě na účet MRK.cz.

Parkování: v areálu revíru

Stanování: ve vlastních stanech či bivacích

Pro náročnější rybáře je možné ubytovat se v blízkém motelu vzdáleného od revíru cca 300 metrů. Toto ubytování si každý účastník, který by o něj měl zájem, zajišťuje sám.

http://www.motelusedlakachvojky.cz/

Ubytování v chatkách: K dispozici jsou 2 chatky po 2 postelích, ubytování v chatkách není započítáno v ceně, platí se 200 Kč/chatka (ať je plně obsazená, nebo jen zčásti).

chatkyRevír je rovněž vybaven nadstandardním sociálním zařízením. Třetí chatka obsahuje 2 luxusní sprchy a kolem celého areálu je rozmístěno několik toalet.

Posezení: Bude zajištěno zastřešené posezení, rovněž bude možnost výjimečného posezení na mole spuštěném přímo na hladině pískovny.

moloRyby: Areál pískoven Roudnice nabídne účastníkům srazu unikátní rybolovné možnosti. Na hlavní a největší pískovně, kde bude sraz probíhat především, máte možnost lovit snad všechny druhy našich ryb. Počínaje od kaprů mezi nimiž není nouze o exempláře přesahující 10, či dokonce 15kg, dále hojně potkáte velké cejny, karasy, úhoře, amury atd. Chloubou revíru je ovšem po obsádce kaprů rovněž obsádka dravých ryb. Štika, candát, okoun a nakonec i sumec zde dosahují díky úživnosti revíru neobvyklých přírůstků na délce i váze a bude jen na vás, zda dokážete přelstít nějakého místního obra, či zvolíte taktiku lovu průměrných, ale o to hojněni zastoupených dravců. Pro muškaře bude jistě zadostiučiněním, že třetí pískovna je osazena zejména pstruhy duhovými, candáty a okouny.

stikaPravidla revíru: Pískovny Roudnice mají svůj vlastní rybářský řád, od klasického svazového se liší zejména ve dvou hlavních bodech. Na jakýkoliv způsob lovu musí být použit háček, dvojháček, či trojháček bez protihrotu a každá skupinka rybářů lovící spolu, by měla mít alespoň jednu podložku, pokud není možné jakoukoliv rybu vyháčkovat, či vyfotit přímo ve vodě. Prosíme o dodržování zejména těchto dvou bodů řádu.

Harmonogram: Volná zábava. V neděli dopoledne tříhodinové závody. Jako obvykle bude hodnocena nejdelší ryba, nejzajímavější ryba a největší počet ryb. Chytat se bude stejně jako celý víkend - tedy na 3 pruty atd., místa se nelosují. Začátek bude po snídani - zřejmě v 9 hodin. Výhry upřesníme na místě. Už teď ale můžeme prozradit, že jsou připraveny krásné ručně vyrobené MRK poháry. Oficiální konec srazu bude v neděli okolo 14-15 hodiny. Chytat smíme do 12ti hodin.

Na sraz samozřejmě zveme všechny aktivní ČLENY klubu MRKu, zejména pak ty, kteří neprosedí celý sraz jen u nahozených prutů ;-) Pokud jste rozhodnuti se srazu zúčastnit, zaregistrujte se, prosím, do formuláře pod článkem, následně obdržíte instrukce k provedení platby. Pro nerybářský doprovod máme speciální nabídky, ptejte se mailem na roman@mrk.cz

Na každého účastníka srazu čeká překvapení v podobě MRKáckého dárečku.

CHATKY: Chatka 1 (MM, RC), chatka 2 (hunol,kojal)

SEZNAM ÚČASTNÍKŮ a REGISTRACE NA SRAZ: Přihlašovací formulář

Došlé platby k 3.9. - 59 lidí: Jouza, Rosypálek Ivo (?), couda+1, Dusin-Nixon, Rostislav Turoň (?), Dickcz, Vodník Kebule + manželka jídlo, Teigr, Sjuzana, kam, Bárťas, miroslavh3 + 1, shagya07, petr12, JiriN, chlup, kanárek, VíťaK, cigarmen, chemik, meda cl.+dcera bez pití+2x jídlo, Levák Bob, Jakub Zahradnik+1+1 jídlo a pití, Pete+1, messer+1, standič+manželka jídlo, Štěpi, Lachtan, Prasek, Pinas+1, vlko, Mech28+1, karelc+1, Turňa, Martin M.,Roman C., Mr.Stick, hunol, kojal+1, brach, Stupin, pecen, MrKos, messers+1, Louda, Emroy, candat2 (posílá platbu).

Platby na místě k 6.9. - 7 lidí: Benny(SK)+2, Šlehy+přítelkyně, TRUHLÁŘ, Koky, Pvl

Odhlášení k 7.9.: pídák, PetrK, dvorák, VYDROUŠ, Trevor, noddy, Velus, mirekk2, baďa+3, kapr61, Kubajs82

Autor: Mr.Stick - ®

Diskuse k článku (685 reakcí)

Přečteno: 21 002x
Průměrná známka: 1.76