Sraz MRKu 2008

- MRK.cz (RC)

A je to tu zase! Stejně jako každý rok, tak ani letos vás nemine tradiční sraz MRKu. Snažili jsme se pro vás vybrat zajímavý revír, který by oslovil rybáře všech rybolovných technik. U soukromých revírů je to dost těžké - buď se jedná o kaprodrom, nebo o vyloženě pstruhový revír. Zajímavých soukromých revírů s pestrou rybí obsádkou moc není. Letos padla volba opět na oblast, kde jsme ještě nebyli. Rádi poznáváme nové vody a doufáme, že i vy s námi. Kde se tedy letos všichni potkáme? Bude to u čtyřhektarového revíru Velký Přelov v Černožicích u Hradce Králové. Dále následují standardní informace o celé akci. Článek bude průběžně doplňován o nové informace, které zatím nejsou jasné.
revír Velký Přelov

Kde: soukromý revír Velký Přelov, 4 ha

Kdy: pátek 5. září cca 12:00 až neděle 7. září 18:00

Cena: 1000 Kč/rybář (povolenka chyť a pusť na 2 pruty, 5x jídlo, 10x pivo, 1x limo) Limit 70 účastníků.

Cesta: bude upřesněna včetně mapy

Pití: objednáme 10 piv na hlavu. Čepujete si sami do svých půllitrů - hlídat to nebudeme. Pokud někdo bude pít více, tak si musí uvědomit, že pije ostatním jejich pivo. Také objednáme jeden sud limonády. Jak se už stává tradicí, na srazu bude i degustace skvělých vín od hunola (a možná i od jiných), takže milovníci vína - vezměte si degustační skleničky s sebou!

Jídlo: v ceně bude standardní "srazové" občerstvení. Zatím to vypadá na steaky, klobásky, polívku, gulášek. V ceně budou i dvě snídaně. Jídlo bude upřesněno. Pokud bude velký zájem, není problém jídlo změnit k vaší spokojenosti.

Parkování: bude upřesněno

Stanování: ve vlastních stanech či bivacích

Ubytování v chatkách: k dispozici je 10 chatek po 4 postelích, z nichž 2 jsou palandy - patrové postele. Ubytování v chatkách není započítáno v ceně, platí se 250 Kč/chatka (ať je plně obsazená, nebo jen zčásti)

Posezení: bude zajištěno zastřešené posezení

Ryby: rybník by měl být dobře zarybněn jak kaprovitou rybou, tak i ostatními druhy ryb. Neměli by chybět slušní pstruzi pro muškaře a dravé ryby pro vláčkaře.

Harmonogram: volná zábava. V neděli dopoledne tříhodinové závody. Jako obvykle bude hodnocena nejdelší ryba, nejvíce kaprů, nejvíce pstruhů a dravců, nejzajímavější ryba, největší počet ryb a největší počet druhů ryb. Chytat se bude stejně jako celý víkend - tedy na 2 pruty atd., místa se nelosují. Začátek bude po snídani - zřejmě v 9 hodin. Výhry upřesníme na místě. V neděli můžete chytat až do večera.

Na sraz samozřejmě zveme všechny aktivní ČLENY klubu MRKu, zejména pak ty, kteří neprosedí celý sraz jen u nahozených prutů ;-) Pokud jste rozhodnuti se srazu zúčastnit, pošlete svou přihlášku na adresu roman@mrk.cz a dostanete instrukce k provedení platby. Pro nerybářský doprovod máme speciální nabídky, ptejte se mailem. Sousedy z ulice, kteří se chtějí levně opít, s sebou prosím neberte.

! NOVINKA: Páteční večer vyhlašujeme jako "NOC NENAHOZENÝCH PRUTŮ", což neznamená nic jiného, než doporučení stáhnout po soumraku všechny pruty a jít se bavit do hlavního stanu. Budeme rádi, pokud se o to aspoň pokusíte :-)

Aktuální seznam přihlášených k 2.09.08: 43 chytajících MM(P), RC(P), Jirka Nevický 1(P), hunol 4(P), brach 5(P), MrKos 6(P), Benny + Hrkalka 7, Mako8 , Viktor 8, Misko8, Marek9, karelc + brácha 10, jouza 11(P), Marek Dmejchal 15, kajda 16(P), Petr a Jakub Zahradníkovi 17(P), Víťa K. 18(P), Šlehy 19, Miki 20, Louda 21(P), Pidák 22, Kovalec + dcera 23, stejk 24(P), Oldřich Kovalec 25, Lukáš 26, Jiri Bis + manzelka 27, TonyRo 28(P), Forest97 - 28(P), Kam 29(P), MirekV.+syn 30(P), Kanarek 31(P), stupin 32(P), stepi 33(P), Emroy 34(P), brčko 35, Ládin 36(P), Vlada S.37(nechytající doprovod není zahrnut)

Rezervované chatky k 1. 09. 08: Chatka č. 1 a 2 - MM, RC, chatka č. 3 - rezervace Jirka Nevický, chatka č. 4 - šlehy, 5-P+J Zahradníkovi, chatka č. 6 - Mirek V., chatka č. 7 - hunol, chatka č. 8 - MrKos, chatka č. 9 - MAKO, chatka č.10 - karelc

Autor: MRK.cz (RC)

Diskuse k článku (434 reakcí)

Přečteno: 14 301x
Průměrná známka: 1.15

NSraz MRKu 2007 - Štocký rybník

Po kolikáte už? Počítá to někdo? Myslím že posedmé, plus mínus nějaká ta menší akce.

NSraz MRKu 2006 - Skalička

Tak jako každý rok i letos chystáme velký sraz MRKu. Tentokrát jsme zvolili soukromý revír Skalička u Hranic na Moravě.

NOhlédnutí za srazem MRKu 2005

Především se poznali a pobavili lidé, kteří se doposud většinou znali jen podle svých přezdívek. Atmosféra byla opravdu dobrá a to nám dělá největší radost.

NSraz MRKu 2005, let´s go!

Voda je velmi dobře zarybněna především kaprem a amurem a o úlovky mezi 60-70cm by něměla být nouze, stejně jako o ryby kolem 15-22kg.

NSraz MRKu 2004, jaký byl?

Na vodu vyjeli muškaři v belyboatech, plavačkáři i feedraři začali prokrmovat svoje lovná místa, kapraři si bójkama označili ty nejlepší fleky a vláčkaři si prošli velkou část revíru, aby zjistili chutě místní dravců.

NSraz MRKu 2004, čas plnění

Jedná se opět o vodu vhodnou pro všechny rybolovné techniky: plavačkáři, feedraři, kapraři si jistě přijdou na své.

NSraz MRKu 2003 - už máme plno!

Jedná se o vodu vhodnou pro všechny rybolovné techniky s výborným zarybněním.

NSraz MRKu 2002 skončil

V pozdních nočních hodinách se konečně vytáhla pořádná ryba - kapr 90cm, cca 14kg, kterého chytl Jakub Zahradník na boilies.

NSraz MRKu 2002 plně obsazen!

Budou dosazeni další kapři a speciálně pro nás i duháci ve velikosti kolem 35cm, které smíme (musíme!) všechny vychytat.

NJak dopadl sraz MRKu?

Přijeli experti snad na všechny rybolovné techniky ...