Sraz MRKu 2007 - Štocký rybník

- Martin M.

A je to tady! Místo a termín pro sraz MRKu jsou vybrány. Poslední prázdninový víkend tohoto roku zveme všechny členy klubu MRK ke krásnému revíru uprostřed lesů Českomoravské vysočiny.

Kde: soukromý revír Štocký, 6 ha nádrž

Kdy: pátek 31. srpna 12:00 až neděle 2. září 18:00

Cena: 800 Kč (povolenka chyť a pusť na 2 pruty, 3x jídlo, 10x pivo, 1x limo). Limit 80 účastníků.

Cesta: důležité je dostat se do obce Štoky, která je asi 6 km od dálnice D1. Tam hledejte odbočku na Dobronín - je dost nenapadná mezi domy - viz fotka. Pak už stále rovně, až uvidíte po pravé straně rybník. Mapa.

Pití: objednáme tolik sudů piv, aby vycházelo 10 piv na hlavu. Čepujete si sami do svých půllitrů - hlídat to nebudeme. Pokud někdo bude pít více, tak si musí uvědomit, že pije ostatním jejich pivo. Také objednáme jeden sud "žluté" limonády, zde bude mít každý nárok přesně na jedno limo bez výjimek (tedy i bez nároku na výměnu za pivo apod.)

Jídlo: v ceně máte 3 jídla v tomto složení:
- pátek večeře - steak z krkovice, chleba, obloha
- sobota oběd - řízek a bramborový salát
- sobota večeře - uzená žebra, chleba, hořčice
Snídaně a svačinky si přivezte vlastní. V místě točení piva bude možné si objednat u personálu další nápoje a jídla, která si již platíte sami. Jídlo se bude podávat na jednorázové tácky s plastovým příborem. Je vhodné vzít si aspoň vlastní nůž na maso.

Parkování: na hliněné cestě kolem louky. Na louku nevjíždějte. Na druhém břehu můžete mít auta na lesní cestě.

Stanování: po obou stranách revíru ve vlastních stanech. Ohně se mohou rozdělávat jen v ohništi na louce a u chaty v lese.

Ubytování v chatkách: obě chatky se zaplnily ještě před zveřejněním tohoto článku.

Posezení: u hlavní budovy je zastřešené sezení asi pro 40 lidí. Zde se bude točit pivo a podávat jídlo.

Ryby: chytat je možné po obou stranách revíru a na hrázi. Operativně v pátek vyčleníme kus břehu jen pro muškaře, aby měli nějaký prostor u vody bez stanů. Hloubka by měla být od 1 do 4 m. V nádrži jsou kaprovité, dravé i lososovité ryby. Pokud budete chytat jinak než na plavanou, dávejte pozor, abyste měli zamáčknuté protihroty. Je povoleno používat vlastní loďky. Další pravidla se dočete na webu revíru.

Harmonogram: volná zábava. V neděli dopoledne tříhodinové závody. Jako obvykle bude hodnocena nejdelší ryba, nejvíce kaprů, nejvíce pstruhů a dravců, nejzajímavější ryba, největší počet ryb a největší počet druhů ryb. Chytat se bude stejně jako celý víkend - tedy na 2 pruty atd., místa se nelosují. Začátek bude po snídani - zřejmě v 9 hodin. Výhry upřesníme na místě. V nědeli můžete chytat až do večera.

revír Štocký revír Štocký revír Štocký revír Štocký revír Štocký revír Štocký revír Štocký revír Štocký

Na sraz samozřejmě zveme všechny aktivní ČLENY klubu MRKu, zejména pak ty, kteří neprosedí celý sraz jen u nahozených prutů ;-) Pokud jste rozhodnuti se jej zůčastnit, pošlete svou přihlášku na adresu roman@mrk.cz a dostanete instrukce k provedení platby. Pro nerybářský doprovod máme speciální nabídky, ptejte se mailem. Sousedy z ulice, co se chtějí levně opít, sebou prosím neberte.

Aktuální seznam přihlášných k 27.8.07, 62 lidí, (*) značí zaplacení srazu: Martin M.(*), Roman C.(*), medvěd(*), Šlehy(*), Pavel Z.(*), MrKos(*), Bulk(*), brach (*), Rudolf(*), Mr.Stick(*), vlko(*), Bosanac(*), Sosed, Stejk(*), Benny+1, Kolči(*), Brčko(*), Pete(*), Karelc(*), Kristus(*), Petr Zahradník(*), Jakub Zahradník(*), Mirek Saf.+1(*), brawe, Fishstok, carpredseda, pytlák(*), Lachtan(*), matrix(*), Koďa(*), Jouza(*)+2, Pavel Šabat+1(*), Piškot, Sašin, Andy, Marek D.(*), Kaňour, Miki(*), Mako, Misko, Viki, Tvaroh, Emroy(*), Soptík, Vlada S.(*), Sumik+1(*), Dalimil (*), Jirka Nevicky(*), VitaK(*), Jirka Kopecky, Yanek(*), Nedous(*), Josher(*), hunol(*), DIO (*), PeHa(*)

Autor: Martin M. - ®

Diskuse k článku (191 reakcí)

Přečteno: 14 356x
Průměrná známka: 1.49

NSraz MRKu 2008

Letos padla volba opět na něco nového, kde jsme ještě nebyli.

NCasting Weekend 08 - Nivnice

Report z 9. ročníku CW, kde se setkalo mnoho známých tváří z MRKu.

NJihočeský mini-sraz z pohledu rybáře a organizátora

Kolči a Profo přijeli s úderem osmé hodiny ranní, aby stihli uvítat všechny účastníky srazu. Na místě byl už od minulého týdne Louda s přáteli, kteří nás informovali o své největší ulovené rybě – kaprovi s pěknými 87cm.

NSraz MRKu 2006 - Skalička

Tak jako každý rok i letos chystáme velký sraz MRKu. Tentokrát jsme zvolili soukromý revír Skalička u Hranic na Moravě.

NSraz MRKu 2005, let´s go!

Voda je velmi dobře zarybněna především kaprem a amurem a o úlovky mezi 60-70cm by něměla být nouze, stejně jako o ryby kolem 15-22kg.

NSraz MRKu 2004, čas plnění

Jedná se opět o vodu vhodnou pro všechny rybolovné techniky: plavačkáři, feedraři, kapraři si jistě přijdou na své.