For Fishing 2016

- Redakce

Komerční sdělení

Svátek všech rybářů, veletrh FOR FISHING, otevře své brány již tento čtvrtek 11. února 2016 a potrvá až do neděle 14. února 2016. Na co se můžete těšit? Zeptali jsme se manažera veletrhu FOR FISHING Michala Sedláčka.



Co letos pro návštěvníky veletrhu chystáte?

Všichni příchozí se mohou těšit na tři haly nabité rybařinou - dvě prodejní a jednu neprodejní. Na ploše přesahující 11 000 m2 bude zastoupeno více než 150 vystavovatelů, kteří představí žhavé novinky pro nadcházející sezónu. Patronem veletrhu bude i v roce 2016 Jakub Vágner, který chystá pro návštěvníky zajímavé přednášky ze zahraničních cest. Na stánku JAKUB VÁGNER RYBÁŘSTVÍ se s ním budou moci návštěvníci setkat ve čtvrtek a v pátek.



Mohou se návštěvníci těšit i na nějaké novinky?

Novinek bude celá řada. Větší prostor bude letos věnován jednotlivým rybolovným technikám. Na své si tak přijde opravdu každý. Obzvláště část věnovaná muškaření bude letos velmi atraktivní.

V letošním roce jsme navázali spolupráci s handicapovanými rybáři, se kterými se budou moci návštěvníci na veletrhu osobně setkat.

Z vystavovatelů poprvé do Evropy zavítá americká firma Pelagic, která přiveze stylové oblečení nejen pro rybáře. Světovou novinku nejen pro rybáře, nafukovací kajak, představí firma Adventure centrum hobie kajak.

Na veletrhu ale nebudou chybět ani nejzásadnější firmy: FOX International, NASH, Normark, Mivardi, Jet-fish, Karel Nikl, MIKBAITS a mnohé další.



Představí se na veletrhu i nějaké firmy, které jsme v minulých letech neviděli?

Ano, a bude jich opravdu hodně. Návštěvníci poprvé na veletrhu uvidí firmy JV ELECTRONICS, HOBBY-G, Starfishing, Gumotex, Max carp, Michal Jiráň - Major Craft, FISH & HUNT NOW, Patagonie, Kamikaze carp, Muškaření u Brčála, TOMMI-FLY, Dorada - Pelagic, Michal Holý, Fraus - rybář, H2O baits, Liščí jezero, Skládácí loď,  MZ carp nebo Rebel baits.

Zahraniční vystavovatelé

Buggerson - Energo fish, La Gatzo Custom lures, Premium tackle, Garant baits, Blinker.sk, Milan Tomík - KIMOT a Oksfjord



A co doprovodný program?

I v letošním roce bude přichystáno mnoho přednášek a workshopů známých rybářských osobností. Předpokládáme, že jako každý rok bude velký zájem o příběhy z cest Jakuba Vágnera. Účast však potvrdili i velmi zajímaví hosté ze zahraničí: např. německá ikona Max Nollert nebo Angličan Martin Locke, majitel firmy Solar, jejíž produkty v ČR nově prodává firma Karel Nikl.

Připravena bude i soutěž o atraktivní ceny. Každý návštěvník si bude moci na vlastní kůži otestovat odhad váhy látkového kapra. Na letošním veletrhu bude k vidění i rybářské muzeum, které nabídne pohled do minulosti rybářství.

Bude i letos probíhat spolupráce s Českým rybářským svazem?

Ano, Český rybářský svaz bude mít na veletrhu svůj stánek, kde si budou mimo jiné moci rybáři vyzkoušet moderní rybářský simulátor. Český rybářský svaz chystá i doprovodný program. V sobotu 13. února v 10.00 hodin ocení nejlepší sportovní rybáře v lovu ryb udicí a rybolovné technice. Slavnostní předání cen se uskuteční v přednáškovém sále č. 1.

Kolik návštěvníka bude stát vstupné a parkovné?

Vstupenky na veletrh je možno zakoupit na místě za 200 Kč. Novinkou letošního ročníku je předprodej v síti Ticketstream, kde je vstupenka k dostání za 165 Kč. Návštěvník se navíc vyhne nepříjemným frontám, které o víkendu veletrh pravidelně doprovází.

www.forfishing.cz/koupit



ZÁKLADNÍ INFORMACE

Veletrh FOR FISHING 2016

11. - 14. 2. 2016

Otevírací doba:
čtvrtek, pátek: 10 - 18 hodin
sobota: 9 - 18 hodin
neděle: 9 - 16 hodin

Diskuse For Fishing 2016

Autor: Redakce