Anaconda zve na For Fishing 2016

- Marek Tichý

Rok se s rokem sešel a blíží se další ročník rybářského veletrhu For Fishing. Stejně jako v předchozích letech se návštěvníci veletrhu můžou těšit na naši přítomnost. Letos jsme však celkově přepracovali koncept naší expozice i vystavovaného sortimentu a přesunuli jsme se z prodejní haly do haly výstavní. Proto nás naleznete v hale číslo 4.



Jako v každém roce uvidíte produkty z kaprového programu Anaconda i feederového programu MS Range, který na ročníku 2015 sklidil od návštěvníků velké uznání. Dále tu samozřejmě najdete produkty sumcového programu Uni Cat a přívlačových programů Iron Claw a Doiyo. Hlavní podíl vystaveného sortimentu budou samozřejmě tvořit novinky pro rok 2016, které doplníme TOP produkty oblíbenými zejména mezi zákazníky, ať už jsou příznivé příjemnou cenou, či vysokou kvalitou. U každé značky budou přítomni odborníci na danou rybolovnou techniku, kteří Vám rádi poradí a odpoví na jakoukoliv otázku.

ANACONDA

Z kaprového programu se můžete asi nejvíce těšit na nové bivaky Cusky Dome. Jako vždy u naší značky se bivaky vyznačují vysokou kvalitou, ale zároveň i příznivou cenou. Čeká nás nová kolekce kaprařských navijáků, ve které uvádíme dva top modely s horní brzdou: model PC52 a Tomahawk. Nabídneme i nové řady již osvědčených značek vylepšených podle přání našich zákazníků. Další novinkou, na kterou se můžete těšit, je nový program hrubých směsí method mix a pelet, který doplní náš program s boiliemi. Zároveň došlo k rozšíření sortimentu našich boosterů o sladké příchutě a jejich kombinace s masovými. Zajímavá je i kolekce elektronických hlásičů záběru a swingerů, které zaujmou nejen vícebarevnými diodami LED, ale zejména svým inovativním a moderním vzhledem.



MS RANGE

Ve feederovém programu, který je z našich nejmladších, nebývá právě z důvodu jeho novosti mnoho změn, ale letos přibyla kolekce feederových navijáků řady Pro Feeder II a řada Prime, která nabízí nejen navijáky s přední nebo bojovou brzdou, ale i pruty, které jsou k nim ideální. Určitě stojí za zmínku i nová kolekce 2,5kg balení našeho krmení za příznivou cenu s pěti novými druhy krmení. Další novinkou ve feederovém programu, která určitě stojí za zmínku, je nový, velice kvalitní deštník o průměru 230 cm, jaký nám doposud pro milovníky naší značky chyběl.



UNI CAT

Tento program prošel doslova revolucí. Je tu zejména kompletně přepracovaný sortiment navijáků a mnoho nových prutů. U navijáků se můžete těšit hlavně na novou verzi Warllocku 2016 a mnoho dalších. Důležitou inovací je velikost navijáků, které teď budou mnohem více vyhovovat i potřebám náročných rybářů. U prutů se můžete těšit na zcela novou řadu Vencata, která svou kvalitou a cenou jistě zaujme. Představíme také mnoho zajímavé bižuterie, nástrah a nástražních systémů.



IRON CLAW a DOIYO

Těšit se můžete i na novinky, které nabízí náš přívlačový program. Značka Iron Claw nabízí široký sortiment nových baitcastových navijáků, celou řadu prutů, a zkrátka nepřišel ani drobný program, ve kterém se s novinkami takříkajíc roztrhl pytel. Nabízíme nové šňůry, obratlíky, karabinky, dropshotový program a radost udělá i nová řada wobblerů do pěti centimetrů APACE. Značka Doiyo předvede celou řadu nových gumových nástrah a wobblerů, které jsou známé svou vysokou kvalitou. Tento sortiment Vám představí náš odborník na přívlač, u kterého se můžete zároveň seznámit se správnou technikou nahazování.



Po celou dobu výstavy se na našem stánku můžete těšit na přítomnost všech tváří našich programů, bude přítomen také obchodní ředitel firmy Saenger pan Andreas Rudolph. Velice se těšíme na Vaši návštěvu naší expozice a přejeme Vám příjemné prožití tohoto rybářského „svátku“, který je pro nás i Vás připravován každým rokem v areálu společnosti PVA Letňany.

Za tým Saenger CZ/SK Marek Tichý

Autor: Marek Tichý