Sraz MRKu 2014

- Redakce

Po roce si vás dovolujeme opět pozvat na další ročník setkání členů klubu MRKu. Loni nám sice sraz díky souhře nešťastných náhod nevyšel, jelikož povodně zasáhly hned několik hlášených účastníků a hrozilo, že znovu udeří v době srazu, ale věříme, že letos si to všichni vynahradíme.



Kde: Vodní nádrž Meziměstí ( Starostín ) Lokalita Náchod - Broumov- Meziměstí - Starostín. Jedná se o dva rybníky, každý o rozloze asi 4 ha se slušným přítokem

mapa

Kdy: pátek 3. října 2014 od cca 12:00 až neděle 5. října 2014 do cca 13:00

Cena: 1250 Kč/rybář (povolenka chyť a pusť na 2 pruty, 3x jídlo, 10x pivo, srazové tričko, dáreček).

Limit: 70 účastníků.



Cesta: Revír se nachází v těsné blízkosti obce Starostín, hned u polských hranic. Možností je opravdu mnoho podle toho odkud pojedete, ale poslední část cesty z Broumova na Meziměstí až k revíru je stejná téměř pro všechny. K rybníkům se sjíždí ještě před obci Starostín. Cca 300 metrů po opuštění obce Meziměstí je po levé straně je velká cedule a hned za ní sjezd k rybníkům.

GPS: 50°37.96453'N, 16°13.46157'E



Pití: V ceně bude 10 piv na hlavu (Gambrinus, Kozel, nebo Plzeň), jako na předešlých srazech, pokud se pivo vypije, budeme se skládat na další bečky. Jak se už také stává tradicí, na srazu bude i degustace zajímavých vín, takže milovníci vína - vezměte si degustační skleničky s sebou!

Jídlo: V ceně budou zajištěná 3 jídla (v pátek večeře, v sobotu oběd a večeře) dodaná přímo správcem revíru. Jídelníček zde bude před srazem upřesněn. V průběhu celého srazu bude samozřejmě možnost do sytosti grilovat vlastní pochutiny u vzájemného rybářského pokecu.


Pravidla revíru

Parkování: vedle zázemí u rybníka

Stanování: ve vlastních stanech či bivacích

Posezení: velký zastřešený altán kousek od vody

Ryby: Obsádka je velmi bohatá a pestrá. Najdete zde pstruha duhového, okouna, candáta, kapra, lína a nechybí ani amur. Ryby je možné si ponechat a odkoupit.

Harmonogram: Volná zábava. V neděli dopoledne tříhodinové závody. Jako obvykle bude hodnocena nejdelší ryba, nejzajímavější ryba a největší počet ryb. Chytat se bude na jeden prut, místa se nelosují. Začátek bude po snídani - zřejmě v 9 hodin. Výhry upřesníme na místě. Oficiální konec srazu bude v neděli okolo 13-15 hodiny.


Na sraz samozřejmě zveme všechny aktivní ČLENY klubu MRKu, zejména pak ty, kteří neprosedí celý sraz jen u nahozených prutů ;-) Pokud jste rozhodnuti se srazu zúčastnit, zaregistrujte se, prosím, do formuláře pod článkem, následně obdržíte instrukce k provedení platby. Pro nerybářský doprovod máme speciální nabídky, ptejte se mailem na roman@mrk.cz

Na každého účastníka srazu čeká překvapení v podobě MRKáckého dárečku.

Přihlášení ZDE

Autor: Redakce

Diskuse k článku (97 reakcí)

Přečteno: 9 605x
Průměrná známka: 1.45