For Fishing 2014

- Redakce

Komerční sdělení

Rybářský veletrh FOR FISHING 2014 je za dveřmi, a proto jsme vyzpovídali manažera veletrhu Michala Sedláčka

Jak proběhly přípravy veletrhu?

Přípravy jsou v tuto chvíli více méně u konce. Návštěvníci veletrhu se tak již teď mohou těšit nejen na spoustu rybářského vybavení, ale také na skvělý doprovodný program. Veletrh FOR FISHING se uskuteční ve dvou halách výstaviště PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Patronem veletrhu bude Jakub Vágner, který i letos bude po celou dobu veletrhu na své expozici a má pro návštěvníky připravenou celou řadu zajímavých přednášek, soutěže a ještě něco navíc. Mezi novinky veletrhu patří také noví vystavovatelé, kteří na minulých veletrzích FOR FISHING dosud nevystavovali. Patří mezi ně firma NORDIC STAGE, VK – TRADE, JAN PAVLIŠ – www.pujcithausbot.cz, R-SPEKT, KAPRPRO, RYBY – RYBKY – RYBIČKY, PROGRESSIVE BAITING a další. Novinkou na veletrhu bude bivakové městečko, kde návštěvník bude moct vidět a porovnat ty nejkvalitnější bivaky od renomovaných firem.



Na co se návštěvníci veletrhu FOR FISHING ještě mohou těšit?

Návštěvníci se mohou těšit na celou řadu novinek pro rok 2014. Renomované firmy, mezi které patří NORMARK, SAENGER, KAREL NIKL, MICHAL KUČERA – MIKBAITS, KAPRAŘSKÁ SPECIÁLKA, EGER FISH, ADLER, COLMIC, CHYTIL a další, jich připravily nepřeberné množství. Pro sběratele katalogů budou k mání úplně nové katalogy pro rok 2014. Dále bych chtěl všechny pozvat i na skvělý doprovodný program, o který se jako každý rok postarají přednášející z České republiky. Návštěvníci se mohou těšit také na rybářské kino. Nově je připravená házecí plocha pro muškaře v hale č. 2. Pro vláčkaře je připravena ve spolupráci s firmou NORDIC STAGE ukázka wobblerů, jejich chod uvidíte v bazénu na této expozici. V sobotu navíc proběhne na stánku NORDIC STAGE od 11:30 hodin křest videoklipu k hymně veletrhu FOR FISHING s názvem Když nás ryby baví. Našeho veletrhu se zúčastní i polská firma International Tackle, která představí produkty firmy SOLAR.

Budou během veletrhu dostupné aktuální informace na internetu?

Ano, stejně jako v loňském roce, tak i letos budou aktuality na našich stránkách www.forfishing.cz. A samozřejmě nebude chybět ani diskuze o veletrhu zde na MRKu.



Kolik tedy bude na veletrhu FOR FISHING zastoupených vystavovatelů a značek?

Na veletrh je přihlášeno 101 vystavovatelů. Máme zaplněny dvě haly o hrubé výstavní ploše, která činí přes 7 600 m2. Zastoupených značek bude přes 350. Mohu s hrdostí konstatovat, že jsme opět největší rybářský veletrh v České republice.

Jaká bude cena vstupného?

Cena vstupného pro návštěvníky zůstává stejná jako v loňském roce, tzn. 150 Kč, cena parkovného je 100 Kč na celý den. Parkoviště naleznete v bezprostřední blízkost výstavních hal. V areálu výstaviště je pro návštěvníky připraveno také občerstvení ve dvou restauracích a dalších stáncích před výstavištěm.



Co vzkážete na závěr?

Rád bych pozval všechny rybáře na tuto jedinečnou akci, která je svým rozsahem největší v ČR, a proto by si ji nikdo neměl nechat ujít.

Autor: Redakce