40. výročí značky Cormoran

- Daiwa-Cormoran Sportartikel-Vetrieb GmbH

Komerční sdělení

Od svého založení v roce 1973 se CORMORAN svými inovativními nápady rychle propracoval na špici německého trhu s rybářskými potřebami.



Naše strategie

Na trhu, kde převládají velkoobchody, byl a je naší nejdůležitější strategií důraz na vývoj vlastních produktů. Zásadní přidanou hodnotu pro rybáře lze vytvořit pouze v případě individuální produktové strategie. Dalším aspektem je inovace, a důraz na rozvoj mezinárodního trhu.

Ukazujeme cestu

CORMORAN představil v posledních dekádách hned několik podstatných novinek.

Inovace v segmentu prutů a navijáků

V roce 1973 CORMORAN kompletně nahradil tradiční drátěná a kovová očka očky značky Fuji. “BLACK STAR”, první teleskopické pruty s krátkými sekcemi v černé barvě, osazené očky Fuji byly první sérií, která byla představena.



Dalším průkopnickým krokem bylo představení první série karbonových prutů KUNNAN. S použitím karbonu začala nová éra ve výrobě rybářských prutů.

“ROTARY”. První naviják s volnoběhem. Koncept “ROTARY” byl základem pro výrobu prvního navijáku s integrovaným signalizátorem. “CORMORAN ELBAS – je klasikou i dnes.





Důležitý je vlasec i šňůra

V oblasti vlasců se CORMORAN postaral o několik převratných a klíčových novinek.

CORTEST Super Match. CORMORAN tímto vlascem zvýšil stávající kapacitu o dobrých 20%. Cortest Super Match byl silnější než všechny prodávané monofily a ještě stále nebyl překonán.

CORASTRONG. Evoluce v oblasti pletených šňůr začala ve chvíli, kdy jsme začali vyrábět první šňůru z materiálu Coramid (registrovaná ochranná známka CORMORAN). Corastrong se stal synonymem pro pletenou šňůru.

CORTEST-UFS. První neviditelný vlasec byl také vyvinut značkou CORMORAN. CORTEST-UFS (ultra-rychlý ponor) vyrobený z fluoro-karbonu splní sny všech rybářů.



Inovace háčků

CGS – háčky s chemicky ostřeným hrotem. Nová revoluce jménem CORMORAN. Tyto háčky, vyrobené z „High Carbon Steel“ (ocelová slitina s vysokým podílem karbonu), jsou zakončeny velmi ostrým hrotem, ostřeným speciální metodou. CGS technologie nám umožnila konstrukci naprosto nových designů – specifických pro lov jednotlivých druhů ryb. Naše háčky na cílové ryby už dnes zná každý rybář.


Nový marketing a produkty

Motivováni striktním zákazem živých návnad v EU, CORMORAN přišel s programem umělých nástrah, které mají podtitul “živé návnady jsou mrtvé – ať žijí umělé nástrahy“. Tato nabídka nástrah byla okopírována z přírody a garantuje – dokonce zlepšuje – úspěch vláčení.



Důraz na mezinárodní trh

CORMORAN je zastoupen snad ve všech státech Evropy – to nám umožňuje struktura našich poboček. Vlastní distribuce a zastoupení ukazují, jak jsme oddaní úspěchu a expanzi značky CORMORAN. Napomohli jsme založení asociace EFFTA a evropského putovního veletrhu EFFTEX.

Cormoran dnes

Slogan “ERFOLG DURCH TECHNIK” (úspěch díky technice) ukazuje pozici značky CORMORAN: Jsme jedním z nejdůležitějších vývojářů a výrobců rybářského vybavení. To má za následek neustále se zvyšující povědomí zákazníků a sílící věrnost značce. CORMORAN se vždy hlásil ke svému domácímu trhu, kterým je Německo. Mezinárodní distribuční síť je vedena a zásobována především z naší německé centrály. Díky tomu si zákazníci po celé Evropě mohou vybírat z kompletní nabídky našich produktů.

Naše oddělení vývoje a výzkumu pracuje velmi úzce se specialisty, společně detailně zkoumají a testují každou novinku několikrát a v reálných podmínkách. Tento ověřený postup umožňuje hladkou komunikaci mezi praxí a vývojem a vede k výrobě produktů, které hýbou trhem!

www.cormoran.de
www.facebook.com/DaiwaCormoran
© 2013 Daiwa-Cormoran Sportartikel-Vetrieb GmbH

SOUTĚŽ SE ZNAČKOU CORMORAN!

Autor: Daiwa-Cormoran Sportartikel-Vetrieb GmbH

Přečteno: 7 415x
Průměrná známka: 1.89