Tipy na vánoční dárky 2

- Redakce

Komerční sdělení. Sledujete placenou presentaci firem. Díky příjmům z reklam můžeme provozovat tento web.

Druhý adventní víkend je pro mnohé časem shonu, běhání po obchodech a shánění dárků. Pokud přemýšlíte, co koupit rybářům z řad vašich přátel či rodiny, zkuste se zastavit a podívat na tipy, které vám ve spolupráci s obchodními partnery přináší redakce MRK.cz. Doufáme, že vám naše tipy pomohou při nelehkém rozhodování.

Mitchell Challenge Pro Carp 1+1 ZDARMA

 
 

Trojdílný kaprový prut vyrobený z kvalitního karbonového kompozitu, který má uhlíkový ovin blanku pro vyšší pevnost a rychlost. Prut je osazen dvoupatkovými SIC očky a koncové očko je zesílené (Big Nose). Pro připevnění navijáku je prut vybaven kvalitním sedlem a rukojeť je zakončena pevnou hliníkovou koncovkou. Délka prutu: 3,6 m, akce prutu 3 lb (125g)

Původní cena 1.399 Kč nyní 999 Kč.
Najdete na webu Tropic Liberec

Pruty SHIMANO Yasei

 
 

Petr: Ve srovnání s univerzální přívlačí získává v poslední době na oblibě specializovaný rybolov - zaměřuje se na vybrané druhy ryb či podmínek a snaží se o co nejdokonalejší přizpůsobení vybrané specializaci. Pruty Yasei značky Shimano jsou velmi lehké, dobře vyvážené a co mě osobně na nich nejvíce baví - s vybraným prutem budete dokonale cítit každou akci každé ryby, kterou se rozhodnete chytit.

Cena od 1.234 Kč.
Najdete na webu Rybářské potřeby u Petra

EXTRA výhodné předvánoční nákupy plné slev a dárků ZDARMA!

 
 

Jaroslav Párys: Využijte až do 24.12.2012 možnosti opravdu výhodných nákupů vánočních dárků. Použijte tento vánoční slevový poukaz na 7% slevu (7XRV-ECUA-ZNLK-ZD36) a vybírejte z celého sortimentu našeho eshopu ten pravý vánoční dárek. Pokud jste se u nás ještě neregistrovali, máte navíc možnost získat dalších 5% za registraci. Dohromady tedy máte u nás s registrací a vánočním slevovým poukazem super slevu 12% na celý sortiment našeho eshopu parys.cz. A pokud ještě váháte, tak máme pro Vás navíc připravené vánoční dárky zdarma již nyní! Ke každé objednávce na 1500,-Kč Vám jako poděkování za Vaši objednávku přidáme termohrnek, čelovku, dárkový set nebo dalekohled zcela ZDARMA!

Cena .
Najdete na webu Párysův rybářský ráj

Blue One Telecarp 1+1 zdarma

 
 

Miroslav Pacovský ml.: Tyto nové pruty z naší vlastní produkce jsme nechali vyrobit na Vaše přání. Řada speciálních kaprových teleskopů s velmi žádanou korkovou dělenou rukojetí a akcí, která se vyrovná děleným prutům, v této cenové hladině nemá konkurenci. Pruty jsou vyrobeny z prvotřídního grafitu TC24N, tmavě modrý blank prutu je lakován speciálním lakem odolným proti UV záření. Ve výbavě najdete SiC očka se saténovou úpravou, extra silné koncové očko, grafitová sedla navijáku s kovovými vložkami a aluminiové koncovky. Doporučujeme všem kaprařům.

Cena od 990 Kč.
Najdete na webu rybashop.cz

Vybavené křeslo KORUM ACCESSORY CHAIR

 
 

Pavel Šustr: Toto odlehčené křeslo sklidilo nejen v Anglii obrovský úspěch díky promyšlené konstrukci a kompatibilitě, kterou ocení zejména závodníci feederu nebo ambiciózní rybáři. Jeho velikou výhodou jsou nezávisle stavitelné nohy, na které je možné přidat množství doplňků a příslušenství. Křeslo je velmi lehké a k jeho snadnějšímu přenášejí slouží polstrovaný popruh. Pokud potřebujete spolu s křeslem přenášet větší množství věcí, je možné dokoupit tašku CHAIR AND NET BAG nebo batoh RUCKBAG. Nosnost křesla: do 100 kg.

Původní cena 5.470 Kč nyní 4.923 Kč.
Najdete na webu www.sarfix.cz

Starbaits Prima Bedchair

 
 

Martin Čermák: Toto lehátko sice není největší, je dlouhé 185 centimetrů, ale mnoho rybářů potřebuje menší a skladnější lehátko kvůli prostoru v bivaku. Toto šestinohé lehátko má stabilní kovový rám s nastavitelným sklonem vrchní části. Polstrovaná ergonomická matrace lehátka je vyrobena z nylonu 600D, který je velmi odolný jak mechanicky, tak proti vodě. Nohy mají koncovky proti zapadnutí do půdy, jsou teleskopické a mají nastavitelnou délku.

Původní cena 1.999 Kč nyní 1.499 Kč.
Najdete na webu Ryby rybky rybičky

Tenor Tec

 
 

František Vévoda: Tento naviják s volnoběžkou má spoustu předností, které ocení nejeden rybář, stačí se podívat na jeho komponenty. Pět ocelových ložisek, Anti-reverse systém (okamžité zastavení zpětného chodu), silná osa navijáku, vícedisková brzda s hladkým chodem a jemným nastavením. Bytelný překlapěč a celý systém je vyvinut tak, aby minimalizoval zamotávání vlasce a umožnil snadnější a delší nahazování (Anti-Twist systém).
Ve velikostech 3500, 4000, 5000, 6000.

Cena od 1.118 Kč.
Najdete na webu Mavep.cz

prut WFT BALTIC PILK

 
 

Marcel Smrčka: Rybářský prut WFT BALTIC PILK je vynikající přívlačový prut pro kompletní rybolov v Severním moři a do Norska. Je vhodný také pro lehké pilkrování ve fjordech.
Prut je vybaven robustními očky LTC bez keramické výplně. Tento druh oček je nerozbitný i při nešetrném zacházení. Očka bez keramické výplně nevíce oceníte při přepravě a nebo při lovu z lodě, kde často dochází u běžných oček k naštípnutí keramiky a poté k možné ztrátě ryby.

Vánoční sleva na pruty 25%.

Cena od 2.510 Kč.
Najdete na webu Sumcaruvsvet.com

Carson - naviják Hermes Runner 60 camo

 
 

Lukáš Grof: Tento naviják je speciálně zkonstruován na lov kaprů, je vybaven páčkou pro volnoběžnou cívku (free bait runner). Má grafitové tělo s metalickým povrchem, hliníkovou cívku s titanovou hranou a kovovou sklápěcí kličkou. Brždění zajišťuje mikrometrická dvojitá disková brzda.

Původní cena 1.390 Kč nyní akce 1+1 zdarma! 1.198 Kč.
Najdete na webu Hobby-G.cz

Autor: Redakce

Přečteno: 8 588x
Průměrná známka: 2.4

NTipy na vánoční dárky

Ve spolupráci s rybářskými eshopy vám představujeme tipy na vánoční dárky