Tipy na vánoční dárky

- Redakce

Komerční sdělení

Blíží se Vánoce a s tím i shon a hlavně stres, komu jaký dárek koupit. Redakce MRK.cz přináší ve spolupráci s obchodními partnery z řad rybářských prodejců tipy na akce a vhodné vánoční dárky pro vaše přátele a nejbližší, kteří se věnují tomuto krásnému koníčku. Doufáme, že vám naše tipy pomohou při nelehkém rozhodování.

Humminbird Piranha Max 170

 
 

Echoloty Humminbird patří mezi špičku a to včetně základních modelů, které nabízí maximum funkcí a kvalitu za minimální cenu. S tímto 2D echolotem se můžete vydat na moře, jezero i řeku, jeho hloubkový dosah je 180 metrů. Velký displej s úhlopříčkou přes deset centimetrů je přehledný a krom reliéfu dna zobrazuje i teplotu a hloubku v metrech.

Původní cena 4.890 Kč nyní 2.349 Kč.
Najdete na webu Tropic Liberec

Fin-Nor Offshore Spinning

 
 

Miroslav Pacovský ml.: Tento naviják je skutečná mašina na mořský rybolov. Jeho hliníkové tělo, převody z nerez oceli a silná 8mm osa z něj dělají naviják na skutečné velké ryby, který vydrží dlouhé roky.

Cena od 3.875 Kč.
Najdete na webu rybashop.cz

Rybářská taška SHIMANO COMPACT CARRYALL NEW 2013

 
 

Jaroslav Párys: Rybářská taška SHIMANO COMPACT je připravovanou novinkou pro rybářskou sezónu 2013 a výhodným vánočním dárkem pro každého rybáře. Nyní ji v rámci předvánoční akce nabízíme v limitované sérii v kombinaci s 1 pouzdrem Accessory Case Large a 2 pouzdry Accessory Case Small . Rozměry: 78cm x 41cm x 31cm
A navíc. K předvánočním nákupům nyní nabízíme hodnotné dárky ZDARMA

Původní cena 2.499 Kč nyní 1.789 Kč.
Najdete na webu Párysův rybářský ráj

filetovací nůž Rapala BP 706 SH1 Soft Grip Fillet

 
 

Martin Čermák: Tento kvalitní filetovací nůž perfektně sedne do ruky a strukturovaný povrch rukojeti zabraňuje vyklouznutí i při namočení. Před sklouznutím prstů na ostří chrání záštita. Čepel nože je pružná a pevná, přičemž je velmi úzká a dobře se s ní filetují ryby. Ostří má po obou stranách čepele. Nůž je chráněn pochvou přizpůsobenou tvaru nože. K noži je dodáván i jemný brousek.

Původní cena 358 Kč nyní 293 Kč.
Najdete na webu Ryby rybky rybičky

JRC Bivak Quad 2 Man Continental + lehátko a spacák ZDARMA!

 
 

Jarda Kučera: Nová řada bivaků s maximálním vnitřním prostorem a kvůli tomu má oproti jiným čtvrté žebro navíc. Vyznačuje se velkou stabilitou a odolností za špatného počasí. Jeho konstrukce je ze silných aluminiových tyčí a plášť z odolného materiálu nejvyšší kvality (Oxford nylon), který zaručuje 100% nepromokavost. Díky novým materiálům a designu se podařilo snížit i hmotnost.
Nyní v akci s lehátkem a spacákem zdarma.

Cena 8.690 Kč.
Najdete na webu Chyť a pusť

Vláčecí pruty Ryobi Wild Aspagus

 
 

Marcel Smrčka: Vánoční superakce na jiggové/wobblerové proutky z dílen japonských mistrů, Ryobi Wild Aspagus. V akci je nyní kompletní kolekce prutů v různých gramážích a délkách, navíc v krásném designu a velmi vysoké kvalitě. Aspagus je velmi lehounký a pohodlný přívlačový, jiggový a woblerový prut. Ergonomická korková rukojeť ve spojení s konickým držákem navijáku FUJI umožňují bez větší námahy i dlouhodobý rybolov. Blank je ze 100 % v japonsku vyrobeného uhlíku a osazen titanovými očky SIC. Prut je vhodný pro použití monofilních vlasců a jemně pletených šňůr.

Původní cena od 2.370 Kč nyní od 1.778 Kč.
Najdete na webu Sumcaruvsvet.com

Carson - naviják Hermes Runner 60 camo

 
 

Lukáš Grof: Tento naviják je speciálně zkonstruován na lov kaprů, je vybaven páčkou pro volnoběžnou cívku (free bait runner). Má grafitové tělo s metalickým povrchem, hliníkovou cívku s titanovou hranou a kovovou sklápěcí kličkou. Brždění zajišťuje mikrometrická dvojitá disková brzda.

Původní cena 1.390 Kč nyní akce 1+1 zdarma! 1.198 Kč.
Najdete na webu Hobby-G.cz

Křeslo JRC Cocoon Excel

 
 

Pavlína Pauzerová: Rybářské křeslo pro pořádné chlapy má nosnost 160 kg při celkové hmotnosti křesla pouhých 5,6 kg – výborně se na něm sedí díky propracované sedačce se zesílenou matrací. Výhodou je praktický příruční organizér. Lehce se přemisťuje díky nízké hmotnosti a laditelnému pružnému popruhu. Máme vyzkoušeno, můžeme doporučit.

Cena 2.799 Kč.
Najdete na webu Rybářské potřeby u Petra

Bunda Mallard - výrobce Ridgeline

 
 

Jirka Dufek: Tuto bundu v Camou verzi jsem si koupil jako lehkou pláštěnku pro letní dny, kdy je deštivé a chladnější větrné počasí, které ale bývá perfektní pro chytání ryb. Bunda je velmi lehká a skladná, takže jí můžu mít neustále v batohu a obléknu ji jakmile začíná pršet nebo se ochladí. Na podzim a na jaře nosím pod touto bundou silnou fleecovou mikinu a tím je pro mě velice univerzální. Každému ji mohu jen doporučit.

Původní cena 2.400 Kč nyní 1.999 Kč.
Najdete na webu Milo Brno

Autor: Redakce

Přečteno: 9 913x
Průměrná známka: 2.25

NTipy na vánoční dárky 2

Podívejte se na tipy, které vám ve spolupráci s obchodními partnery, přináší redakce MRK.cz