Na přehradě Hracholusky se utopil rybář

Kategorie: Všeobecné

www.novinky.cz/clanek/132826-na-prehrade-hracholusky-se-utopil-rybar.html
www.ceskenoviny.cz/domov/index_view.php?id=295964

video:
www.nova.cz/zpravy/?83c=%7Ekrimi%7E&83e=DO28444&ex28444=zmizel-v-ledove-vode-utopil-se

Pete, 10.2.2008

Diskuse k bleskovce

ředitel zeměkoule - Profil | St 9.4.2008 19:54:08

o hovado min

rocce - Profil | Út 12.2.2008 19:12:27

skodim- já jsem jenom zvědav co se dozvíme dále, myslím si že tito rybáři toho porušili dost.Určitě by měli být nějaké informace někde sděleny bud na MO STŘÍBRO nebo na kraji v PLZNI, nebo tu jde jen o to utonotí

skodim - Profil | Út 12.2.2008 17:41:29

souhlasim,ze je spousta lidi u rybarske straze ktery nam delaj ostudu,ja sam jsem se stel RS proto ze jsem se uz nemohl divat na to co se u vody deje a protoze jsem muz cinu,takhle mam moznost nepoctivce trestat,ale podotykam nepoctivce :-)je i sposta supr lidi u vody se kteryma se supr pokeca,co se tyce jak pisete ze je spousta clenu RS co se vozi poslusnejch rybarich a sami poradne neznaj Rř tak se zacina neco konecne dit,zacalo se preskusovat a to opravdu preskusovat a tito lide zatim vetsinou timto sitem neprosli,samozrejme ze nekteri ,blbci projdou,ale je spousta tech co to vzdavaj aniz by na preskouseni prisli a tak doufam,ze se trochu zase zvedne prestiz RS.A jak tu pise FIRE i obycejner rybar na zakone zastani kdyz nebude necine prihlizet,prave na tom profitujou tihle Rusaci a jini grazlove u vody,kdyz jim budem spolecne zneprijemnovat zivot u vody tak pujdu treba jinam i kdyz tam narazi odtahnou,chlapy chodime k vode protoze to tam mame moc radi tak nemuzeme spolehat jenom na to az to za nas nekdo vyridi nebo udela,RS je taky jenom par a nemuzou bejt vsude ,ikdyz vim ze jsou lidi kteri chodej kontrolovat na mista kde se nic nedeje a je klid misto toho aby byly toho kde je jich treba,ale to je na svedomi kazdyho z nas :-)Pisete ze na Vranove se to povedlo a tady se prave spojili rybari ,RS a policie a vysledek se hned dostavil ,premyslejte o tom

rocce - Profil | Po 11.2.2008 20:48:27

Kuli-k1- To je přesně ono co píšeš, i knapíkovo otec bude mít částečně pravdu. Když rozbalí grill tak je konec, tam se usadí a pokud bude ryba,tak tam budou jezdit stale. jak píší chlapi z jihu tak se nam stalo ,že jsme přijeli na krásný jihočeský revír,prostě paráda večer jsme s kolegou zjistili, že jsme tam jediní češi dovedeš si nás představit v noci.Bylo tam tak 30 lidía mi zůstali na kraji rybníka. Veškerý pohyb jak v noci tak i přes den byl právě kolem nás.Počet prutů styl lovu ani rozebírat nebudu!

romi - Profil | Po 11.2.2008 20:35:41

fire-odpovídám na Vaší otázku ohledně pomoci při zákroku RS řeší §157 Trestního zákona-ochrana podle §155 a 156 se poskytuje též osobě,která vystoupila na podporu nebo ochranu veřejného činitele.

janmal - Profil | Po 11.2.2008 20:18:21

fire - plně s tebou souhlasím včetně a hlavně ohledně RS Kaplice, tím ale nechci říct, že všichni RS jsou tací jako výše uvedený, ale pár takových dělá "dobrou"reklamu těm ostatním což je škoda......

Kuli-k1 - Profil | Po 11.2.2008 20:11:26

rocce-na Radost jsem přestal jezdit minulej rok právě kvůli těmhle "loupežníkům"a reakci RS.Když jsem chytal a přišla RS,jen jsem je upozornil že předešlej večer jich tam bylo asi 12 a dokonce i síťovaly a sebraly úplně všechno,odpovědi se mi dostalo jen to,abych po sobě nezapomněl uklidit,až budu opouštět misto !!!Na podzim už jsem jezdil na candoše už jen k hrázi a auto jsem mněl tak 30 metrů nad sebou(nad Pivní pomocí).Když jsem se vracel,motaly se okolo dva rusky mluvící a když jsem se zeptal,co tam hledaj,dušovaly se že se jím zdálo že uvnitř auta někdo leží,tak myslely že mu není dobře.Větší samarytány jsem ještě neviděl!!!:-))Jestli svatej Petr vzal spravedlnost do svých rukou,ať je klidně tahá pod vodu dál-jen můj názor.

rocce - Profil | Po 11.2.2008 19:43:51

skodim-určitě máš pravdu , co se týká RS na Hracholuskach v okolí Butova. T am si myslim ,že dost práce odvedli a odvádějí i nadále. Abych měl kontrolu i v patek ve 23.15 hod se nestává často ,podotýkám,nebylo to jednou ale předloni se na tyto úseky zaměřili a přineslo to velké plus.Nyní je tam skoro klid nebo alespon je to lepší.O úseku v okolí Radosti se ví, zhruba stejně dlouho nic se neděje .Proč,,.... Jednou si pamatuji ,byl třeba zákrok PČR na této lokalitě netýkalo se to rybárů.Jak sme tomu rozuměli na služebnách v okolí jsou asi zřejmě 3 je cirka 6-7 mužů střežící zákon a pořádek po celé přehradě a obcích v okolí.Což je určitě málo v letních měsících a nyní již víme i v zimních.Myslí někdo že ted se tam něco změní? Tito Rusové žijící v SRN jsou tady jako komunita vietnamců na jednoho promluvíš a stojí jich kolem tebe 10 a nikdo "nerozumí" nejsem si jist zda tento problém dokáže vyřešit dobrovolník RS .Nevím přesně o kolik lidí se jedná na Radosti ale nahoře bývalo tak 50 lidí,dolů už v té době jezdili. Když k tomu přidám Vranov nedovedu si ten počet ani představit. JEZDÍ NĚKDO NA RADOST,, mohl by alespon tipnout.

fire - Profil | Po 11.2.2008 19:40:24

skodim byl jsem přítomen když RS zabavila povolenku ale neudelala nikde žádný zápis ,ten dotyčný za týden chytal na tom samem místě znovu s hostovačkou.Mám takový dojem že když kupuje hostovačku musí předložit členskou legitimaci arybářský lístek,stačilo by přeci zapsat RS do členský legitimace že je povolenka zadržena RS a tím nemá šanci ten človíček na další povolenku jakoukoliv,možná se mýlím.Položím otázku jak mám RS pomoci když na to nemám žádnou pravomoc jako obyčejný rybář tím že tam budu stát nic nepomůžu a pokud by se něco semlelo a špatně to dopadlo tak mi nikdo nepomuže nebot nejsem veřejný činitel a vše odnesu v plné parádě.Jinak ti příslušníci RS Kaplice to je tlupa vypatlanejch hlav co si léčí mindraky na slušnejch rybářích tito debílci dobrou reklamu RS nedelají to co předvádějí na Lipně nemá s kontrolou nic společného ,jak narazí na ranaře jdou jinou cestou a buzerujou tatu co dal podržet prut 10letýmu klukovi.Pro ty hajzly ruský jsou naše revíry ráj a skopčaci žerou naše lipenský candáty co jim ty ruský hajzlové navozili.