Policisté nezjistili viníka úhynu ryb na Labi

Kategorie: Všeobecné

Nymburk - Kriminalistům se nepodařilo vypátrat viníka, který by byl zodpovědný nebo přímo způsobil říjnový úhyn ryb na Labi. Informaci potvrdila policejní mluvčí Petra Potočná.
Zdroj: http://nymbursky.denik.cz/zpravy_region/policiste-nezjistili-vinika-uhynu-ryb-na-labi-20170306.html

JaMi, 6.3.2017

Diskuse k bleskovce

Honza7 - Profil | Út 7.3.2017 13:17:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

V uvedeném případě je nesmutnější ta věc, že uvedený problém s nedostatkem kyslíku se opakuje v přibližne stejných termínech a do dnešního dne zatím stále není známa látka ( nebo látky ), která to způsobila. Zde bych se chtěl zastat PČR, ta řeší v drtivém případě věci, které se už staly. V uvedené kauze nic jiného nepomůže, než zesílené kontrola odběrů vzorků z kanalizační sítě v termínu, kdy dochází k pravidelnému úhynu ryb. Dohledání viníka s největší pravděpodobností bude víc na laboratořích, které spadají pod vodovody a kanalizace.
V případě pravidelných technologických oprav včetně čištění výrobních linek může opravdu jít o akci, která proběhne pouze jednou za 12 měsíců. Pokud ještě k tomu půjde o látku, která se časem rozloží na běžné sloučeniny, které jsou běžně obsaženy v našich tocích, tak zde šance na dohledání bude minimální.

Ravachol - Profil | Út 7.3.2017 6:43:46

Jak jinak... to je jinej level nez kasírovat za prošlou lékárnicku :))

standas - Profil | Po 6.3.2017 23:17:54

To je ale překvapení???? :-(