Reakce na reportáž ČT

Kategorie: Všeobecné

Česká televize odvysílala v pátek 25. 11. v pořadu Události v regionech reportáž o zveřejnění technickoekonomické studie k lokalitě Čučice. Ze strany zpravodajství ČT se jedná o třetí reportáž redaktorky Blanky Poulové. V reportáži zaznělo několik nepravdivých a zavádějících tvrzení, které bychom rádi uvedli na pravou míru.

Pan starosta Aldorf nenašel zmiňovanou studii ve čtvrtek večer na internetu, jak zaznělo v reportáži. Studie mu byla zaslána ve středu 23. 11. dopoledne v 9:51 hod přímo na jeho vlastní e-mail, a to bezprostředně po telefonické domluvě a jeho souhlasu s tímto postupem. Starosta studii ještě během téhož dopoledne zveřejnil na Facebooku.

Zdroj: www.pmo.cz/cz/media/aktuality/reakce-na-reportaz-ct/

MAXXSKATER, 29.11.2016

Diskuse k bleskovce

Honza7 - Profil | Út 29.11.2016 13:10:43

Povodí Moravy je velmi zajímavě poskládaný podnik po personální stránce. Podle mluvčího Bc. Chmelaře : " Povodí Moravy neplánovalo a neplánuje přehradu v lokalitě, nechalo pouze zpracovat studii k lokalitě Čučice. Právě proto, že se s realizací nádrže v lokalitě neuvažuje, je třeba hledat alternativní zdroje pro pokrývání potřeby vody, správně uvádí mluvčí."
Tohle opravdu zní logicky. Asi pan Bc. Chmelař navštíví lékaře, protože mu nic není a nebo půjde na letiště, poněvadž nikde nepoletí a nic tam nepotřebuje vyřídit. Tohle zní opravdu hodně logicky.
Odborná pomoc pro tyhle případy pro Brno a blízké okolí je : Psychiatrická nemocnice Brno
Húskova 2, 618 32 Brno – Černovice.
Možná, že by stačilo těmto lidem k vystřízlvěním, aby takové projekty zaplatili ze své kapsy.