Pozvánka na mistrovství světa juniorů v rybolovné technice

Kategorie: Všeobecné

Pozvánka na mistrovství světa juniorů v rybolovné technice

Ve dnech 21. – 24. července 2016 se v Bílině na Stadionu Kyselka uskuteční mistrovství světa juniorů v rybolovné technice. Pořadateli jsou Český rybářský svaz, z. s. a Klub rybolovné techniky Bílina. Záštitu nad tímto závodem převzal hejtman Ústeckého kraje pan Oldřich Bubeníček. Slavnostního ceremoniálu se zúčastní i nejvyšší představitelé ČRS v čele s předsedou ČRS JUDr. Alexandrem Šímou.

Rybolovná technika patří v zisku medailí a titulů na mistrovství světa a Evropy k nejúspěšnějším sportům, a to nejen v rámci rybářských odvětví. Do roku 2015 získala naše juniorská reprezentace na těchto šampionátech 596 medailí, z toho 290 zlatých. Který sport se může takovou sbírkou pochlubit?

Na tomto MSJ bude startovat tým složený z více jak poloviny z nováčků, kteří si v nominačních závodech vybojovali možnost startovat v tomto závodě. Česká výprava bude startovat v tomto složení: Tomáš Spáčil (Mistr světa v pětiboji z roku 2013, 2014, 2015), Marek Matyáš, Jiří Vaněček, Lukáš Slezák, Václav Calta, Vojtěch Humpál, Kateřina Roblová (při svém prvním startu za reprezentaci na MSJ získala v loňském roce 3. místo v pětiboji a stala se i Mistryní světa v disciplíně č. 3 arenberg), Lucie Konderlová a Kateřina Patková.

Přijďte se podívat na naše nejlepší závodníky a podpořit je v jejich rybářském umění.
http://www.rybsvaz.cz/

yvana, 12.7.2016

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.