Rybařina je fajn, u vody panuje klid. 
S akční myslivostí se dobře doplňuje

Kategorie: Všeobecné

Nymbursko - Rybařina je dnes stejná, i jiná ve srovnání s minulým čtvrtstoletím. S myslivostí má jedno společné: péči o přírodu

Zdroj: http://nymbursky.denik.cz/zpravy_region/rybarina-je-fajn-u-vody-panuje-klid-s-akcni-myslivosti-se-dobre-doplnuje-20160201.html

JaMi, 2.2.2016

Diskuse k bleskovce

Honza7 - Profil | Út 2.2.2016 20:50:48

Rybářský sport dokáže spoustě lidí v dnešní hektické době dodat především spoustu psychických sil. Každý rybář si najde možnost, jak nejlépe zregenerovat své síly. Pro někoho je to chozením kolem vodních toků s prutem na vláčku a nebo muškařským prutem. Určitě je to volba takového aktivnějšího odpočinku, který dokáže především u lidí se sedavým zaměstnáním zlepšit i kondičku.
U většiny rybářů, ale vyhrává duševní relaxace při sedavějším způsobu rybolovu jako je feeder, plavaná a nebo položená. Určitě tenhle způsob ocení rybáři, kteří v práci vydají více fyzické aktivity.
Všichni si zkrátka najdeme svou techniku, která bude zajímavá a bude nám co nejvíce vyhovovat.
To co spojuje všechny rybáře je pobyt v přírodě, který zpříjemní nějaký ten pěkný úlovek. V každém případě máme vůči myslivcům jednu velkou výhodu a to vždy můžeme při šetrném zacházení svůj úlovek vrátit vodnímu živlu.