Skauti uklidí břehy řeky Doubravy, pomůžete jim?

Kategorie: Všeobecné

Ronov nad Doubravou - Členové a příznivci střediska Junáka v Ronově nad Doubravou opakovaně prokazují svůj vztah k okolnímu přírodnímu prostředí také úklidovými akcemi. Letošek není výjimkou a tak se místní skauti a vodáci vydají uklidit okolí své milované řeky Doubravy.

Akce nazvaná „Doubrava bez odpadků" se uskuteční tuto sobotu a pozvánka na ni platí pro všechny dobrovolné zájemce bez rozdílu věku a pohlaví.

„Jedná se o sběr odpadků podél řeky v úseku Mladotice Ronov nad Doubravou. Sraz účastníků bude v sobotu o půl druhé odpoledne na mostu v Mladoticích," vysvětluje vodák a skautský vedoucí František „Bobr" Zvěřina, který si bere i letos akci 'na povel'. „Nabízíme podzimní procházku krásným koutem přírody završenou pocitem vykonaného dobrého skutku. V případě příznivého vodního stavu pojedeme na lodích!" upozornil ještě vedoucí.

Každý z účastníků by si měl s sebou přinést pracovní rukavice a každý se také může těšit na malé občerstvení. To obdrží na závěr úklidu u ronovské klubovny skautů.

Zdroj: http://chrudimsky.denik.cz/zpravy_region/skauti-uklidi-brehy-reky-doubravy-pomuzete-jim-20151022.html

MAXXSKATER, 26.10.2015

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.