Ze zasedání Republikové rady ČRS (září 2014)

Kategorie: Všeobecné

Po kontrole usnesení byla prvním bodem jednání informace o odhadu prodeje celosvazových povolenek v roce 2014. Přestože jde pouze o předpoklad, je údaj o očekávaném podílu z prodeje celosvazových povolenek pro většinu územních svazů velmi důležitý. Podíl z příjmu za prodané celosvazové povolenky totiž tvoří podstatnou část zdrojů, podle jejichž výše se částečně řídí objem podzimního zarybnění rybářských revírů. Obdobně jako v posledních letech vyplynul z odhadu očekávaný mírný pokles prodeje celosvazových povolenek, celkové snížení je však zhruba poloviční oproti předchozímu roku (cca 4%). Skutečné výsledky budou známy až počátkem roku 2015, po definitivním vyúčtování prodaných povolenek. Teprve poté bude také možné vyhodnotit efekt rozhodnutí Rady o nezvýšení cen celosvazových povolenek pro rok 2014, které se zatím podle odhadu jeví pozitivně.

Rada byla rovněž informována o poskytnutí daru Českým olympijským výborem z prostředků daru loterijních společností. Jedná se o podporu sportující mládeže do 19 let s očekávanou výší pro rok 2014 cca 560 tis. Kč, která je vítaným finančním příspěvkem pro mládežnický rybářský sport.

Bližší info a celý článek zde: http://www.rybsvaz.cz/?page=reportaze%2Freportaze&lang=cz&fromIDS=

foxxx, 15.9.2014

Diskuse k bleskovce

Jishik - Profil | Pá 19.9.2014 22:49:26

No hlavně nevim kdo dělá ty webovky na črs, to jsou asi nejhorší webovky na internetu :D

Mrknato - Profil | Po 15.9.2014 12:48:29

Jediný problém...... kontrola peněz a zachování minimálně současného rozpočtu CS rybolovu. To je dle Rady asi jediné bolavé místo současné rybařiny......)))