Životní úlovek z Nechranic měří víc než rybář!

Kategorie: Sumcařina

Nechranice - Na letošní červenec Jirka Skramušský z Duchcova rozhodně nezapomene. Na přehradě v Nechranicích chytil svůj životní úlovek parádního sumce, 220 cm dlouhého a vážícího 85 kilogramů.

http://chomutovsky.denik.cz/zpravy_region/rybar-z-duchcova-zivotni-ulovk-meri-220-cm-vazi-85-kilo-skonci-v-udirne-20140731.html

RobiMaster, 6.8.2014

Diskuse k bleskovce

mira.komi - Profil | Po 11.8.2014 21:06:22

lovec99 >> Ahoj,no kolik masa. Asi tolik,aby to stálo za to, zabít takovou rybu kvůli pár kilům masa.Mně by to za to fakt nestálo, a nechápu tvojí poznámku k cholesterolu.

NEUSTUPA - Profil | Po 11.8.2014 9:59:51

mira.komi >> Proč vole

mira.komi - Profil | So 9.8.2014 22:23:45

lovec99 >> no akolik masa si predstavujes ze budes mkt z takovihle ryby ???? Hlidej si cholesterol vole:-D

Gloton - Profil | Pá 8.8.2014 13:09:08

ramones >> No a ty si ho honíš, jak tak koukám, tady u té diskuse.........to ego....

ramones - Profil | Pá 8.8.2014 13:00:03

Chose >> Já si mohu lézt a psát, zaplať tomu nahoře, teď už kam chci a co chci... Ale jinak v pohodě....

lovec99 - Profil | Pá 8.8.2014 11:25:23

mira.komi >> Jak by ti řekli u nás místní: Fotky se nenažereš :)

Chose - Profil | Pá 8.8.2014 10:33:31

ramones >> A ty si tomu dal korunu. Jsem nelez když tě to nezajímá.Nikdo tě nenutí.

ramones - Profil | Čt 7.8.2014 19:55:40

Kecy, kecy, kecy... obě strany... každý honí ego... někdo u vody, někdy na netu....

Velas - Profil | Čt 7.8.2014 18:40:51

Trofejní ryby patří zpět do vody ! Tento sumec určitě 30 a více let dělal v Nechranicích podvodního
doktora a žral zeslabené a poškozené ryby.
Škoda takové ryby a rybáři ,který ji sežral určitě nechutnala.

Bomber76 - Profil | St 6.8.2014 22:36:35

Chytil, sežral, nechutnalo mu, vše v pohodě. Ale proč to někomu přes noviny tlačí do hlavy? Akorát nasírá lidi...

martcv - Profil | St 6.8.2014 22:27:12

Chose >> stejně za to muzete vy...malo nasazujete....:-)

marmyš - Profil | St 6.8.2014 22:19:49

Reves >> Já jsem masař,ale taky občas pouštím(když nemám místo v mrazáku)