Mistrovství České republiky s mezinárodní účastí handicapovaných rybářů v plavané

Kategorie: Plavaná

Dovolujeme si Vás tímto informovat o pravidelné akci pořádané Českým rybářským svazem, zastoupeným místní organizací těžce tělesně postižených rybářů Kladruby u Vlašimi.

Mistrovství České republiky s mezinárodní účastí handicapovaných rybářů v plavané, se v letošním roce pořádá na rybářském revíru Sázava 7 ve středočeském městysu Kácov. Mistrovství republiky bude probíhat ve dnech 30.5. - 31.5.2014.

Mistrovství republiky je zároveň nominačním závodem pro účast na Mistrovství světa handicapovaných rybářů. V loňském roce naši borci zvítězili na MS v Bosně a Hercegovině ve všech kategoriích (http://kitlab.pef.czu.cz/1314zs/etei1e/06/?p=479).

Budeme Vám zavázáni za jakoukoli pomoc handicapovaným rybářům, které jako jediná organizace v ČR sdružujeme a pro které se snažíme vytvořit ideální podmínky v jejich sportovní činnosti. V případě bližšího zájmu o spolupráci a aktivity naší organizace nás neváhejte kontaktovat. Bližší informace jsou uvedeny na pomalu se rodících www stránkách. Přijímáme nové členy z řad TP, ZTP a ZTP/P.

http://handicap-rybari-kladruby.wz.cz

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.