Dnes začal příjem žádostí o dotace z Operačního programu Rybářství

Kategorie: Všeobecné

Ode dneška mohou žádat uživatelé rybářských revírů, kteří neprovozují svou činnost za účelem zisku, o dotace na projekty týkající se vysazování úhoře říčního. Informovalo o tom již dříve ministerstvo zemědělství, portál Naše voda tuto skutečnost připomíná.

Podle údajů ministerstva začíná příjem žádostí z Operačního programu Rybářství 10. března 2014 a skončí 14. března 2014 ve 13 hodin. Všechny žádosti budou v souladu s pravidly přijímány prostřednictvím Portálu farmáře s nutností osobní registrace na příslušných regionálních odborech Státního zemědělského intervenčního fondu. Příjem žádostí o dotaci se bude řídit pravidly, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty opatření 3.2., záměr b) pro 15. kolo.

Úplné znění Pravidel je k dispozici v elektronické podobě na internetové adrese Ministerstva zemědělství www.eagri.cz (rubrika Dotace, podrubrika Operační program Rybářství) a rovněž na stránkách Státního zemědělského intervenčního fondu www.szif.cz v sekci Operační program Rybářství.

Zdroj: Naše voda

JaMi, 10.3.2014

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.