Ryby ve Velké Chuchli

Kategorie: Všeobecné

Vážení přátelé, rád bych upozornil, že chuchelské závodiště je soukromý pozemek a je potřeba před záchranou akcí informovat správce. V žádném případě se nesmí chodit po vnější travnaté závodní dráze. My již několik dní pracujeme na záchraně ryb v této oblasti a máme dost přesné informace. Pokud se někdo chce na této činnosti podílet, kontaktujte MO Velká Chuchle.
Petr Štika - jednatel

Petr Štika, 12.6.2013

Diskuse k bleskovce

Kreja - Profil | Pá 14.6.2013 18:00:52

Karel Hrubín >> měli jste to docela náročné o to víc se to cení tak ať se vám podaří ještě něco zachránit

Karel Hrubín - Profil | Čt 13.6.2013 7:45:11

Prave ze jsme tam nesli na vlastni pest, ale vse bylo domluveno s panem Stikou a spravcem arealu. Jenom diky tomu nas pustili do zaplavove oblasti, kam se jinak nesmi a nevyhodili z arealu, kde to hlida spravce. Panu Stikovi bych timto rad podekoval za spolupraci a vyrizeni formalit.
Podle reakci na webu bych cekal, ze se nas tam sejde vic, ale i tak to bylo dobry. Nakonec nas bylo 5. 2 kluci prisli driv a driv museli odejit, takze jsme to dodelavali ve 3 za neustaleho dotazovani a povykovani ridicu ze Strakonicke ulice jestli berou :-)

Efis9 - Profil | St 12.6.2013 22:24:03

Je fajn, že máte přesné informace. Tak kolik ryb už bylo zachráněno? Kdyby tam dnes kluci nešli na vlastní pěst, tak tam padli zřejmě i ty.