MO Radlice - stížnost na vedení organizace

Kategorie: Všeobecné

Vážení kolegové rybáři.

Jsem členem MO Radlice. Dne 27.3.2012 proběhla členská schůze, která dle mého názoru proběhla v rozporu se Stanovami a jednacím řádem ČRS. Proto po získání podkladů (např. Usnesení z této schůze) jsme podali spolu s dalšími členy MO Radlice na tuto schůzi stížnost k Územnímu Svazu města Prahy.

Vzhledem k faktu, že další schůze MO Radlice se koná již tuto sobotu 8.12. od 10:30, si dovoluji Vás seznámit s obsahem stížnosti a s odpovědí Územního Svazu města Prahy. Stížnost i odpověď by měly být na této schůzi projednány.

Členská schůze je nejvyšším orgánem místní organizace. Proto pokud jste členové MO Radlice, je ve Vašem vlastním zájmu se této schůze zúčastnit. Nezapomeňte si vzít na schůzi Váš členský průkaz.
Děkuji.

Stížnost na MO Radlice - strana 1
Stížnost na MO Radlice - strana 2
Odpověd na stížnost ÚS města Prahy - strana 1
Odpověd na stížnost ÚS města Prahy - strana 2

tomK78, 4.12.2012

Diskuse k bleskovce

Mrknato - Profil | Po 10.12.2012 23:44:16

nofish >> Je to celý pokec, o čem jiném, pikantním by jsi se chtěl bavit? Pak skutečně pan jednatel ing. Štípek měl pravdu, když říkal, že členi nějaké svazopapírování nebaví a nezajímá. AntiRadlice to na papíře měli a bylo jim to........ přišlo 42 kousků....... 15:27, to je rugbyové scóre......

Mrknato - Profil | Po 10.12.2012 23:29:16

computerfish >> Na hrad s Vámi.... for president

nofish - Profil | Po 10.12.2012 23:00:31

Mrknato >> Říkám ti to naposledy :-) Už mě to nebaví. Dej to celé na papír, udělej si vystoupení v TV, v rádiu. Takhle mě to fakt nebaví. Tuny a tuny textu defakto o tech věcech a furt dokola... Navrhni svazu nějaké jednodušší řešení celé jeho funkčnosti a je to :-) Jestli víš, že nějaká část svazu vyloženě porušuje zákony, no tak je bonzni. Jde o prd, o ni to stejně uplatí a ukecají, ale bude sranda. Pokud porušují stanovy tak to samé. A pokud je vše jenom "na hlavu", tak vítej v ČR.
V něčem máš pravdu, ale na druhou stranu, tohle už je nemoc. Zaseklé myšlení. Konstatování stavu. Tak si jako první najdi všechny důvody proč je, to co je, tak jak to je. Sám to taky moc nechápu, ale historii ČRS kvůli tomu studovat nebudu. Protože různé věci jsou odlišné i v rozdílných ÚS.

computerfish - Profil | Po 10.12.2012 22:50:21

Mrknato >> Na to pravomoc nemám. A kdybych, měl stejně bych vás nedelegoval. Zatím jste nic nevymyslel, co byste tam přednesl a mělo to hlavu a patu. Zkuste to, a někdo z MRKu vás třeba doporučí.

Mrknato - Profil | Po 10.12.2012 22:37:08

computerfish >> Když mě delegujete na konferenci, tak tam určo vystoupím, vy šibale....

Smysl této bleskovky i mých vyjádření míří jedním směrem. Možná nám zadavatel této bleskovky nesdělil, co by jako on, když by z koupě kvelbu se slevami sešlo, za ten megáč ročně pro členi pořídil......Autoservis, kolekce a besídku na Mikuláše, půjčovnu rybářských lodí, financovat team v závodní muškařené a dobýt další uznání ve světě?

Mrknato - Profil | Po 10.12.2012 22:28:28

nofish >> Já jsem relativně spokojený a řadil bych se do té skupiny 99%. Tato otázka ale řeší něco, co s lovem nesouvisí, nesouviselo a souviset nebude. Jedná se ne o desátek, ale penězopolovičník, aby panovala jakáž takáž neutralita mezi MO, které se považují za nezastupitelné, okradené, nedoceněné a jedna za Slušovice, a ÚS, skutečným uživatelem. V MRS z uživatele udělali nesvéprávný subjekt a nahradili ho kulatým stolem 109 předsedů. U nás z uživatelů dělá nesvéprávné subjekty Rada. Najednou rozhodne, že v každém ÚS je přemnožen sumec a vyhlásí tam lov24. Ještě před cca 3 lety vydávala CS povolenky bez dalšího, i když nebyla uživatelem těchto revírů. Dovolovala zapojení Stč. MO do CS rybolovu přes jejich virtuální podnájemní svaz, bere si z CS rybolovu to, co potřebuje, atd.

Proč podle tebe svaz stanovuje své, odlišné ceny? Když netvoří zisk, může směle konkurovat komerčním chovatelům, nebo ne? Pro mě je stejně přirozené chodit na houby do lesa, jako jezdit krajinou na kole, tak chytal v řekách ryby. K tomu žádné MO nepotřebuji, ai zákon se o nich nezmiňuje, nebo se pletu? Chci lovit, tak zaplatím za lov, komukoliv kompetentnímu. Nebudu platit nějaké skvadře za to, že závodí, provozují slevy v kvelbu, pronajímají nemovitosti, neúspěšně chovají ryby, vytváří pracovní místa, nebo provozují autodopravu.

zelí - Profil | Po 10.12.2012 22:22:41

Bosanac >> dik

Bosanac - Profil | Po 10.12.2012 22:18:47

zelí >> Precti co napsal doncoyote .

zelí - Profil | Po 10.12.2012 22:15:29

Bosanac >> no jo no:-((((

ale cekal jsem ze se neco dozvim tady a zatim tady ctu neco uplne mimo misu teto diskuze

computerfish - Profil | Po 10.12.2012 22:15:25

Mrknato >> Položil jsem konkrétní otázku a vaši odpovědi absolutně vůbec nerozumím.
Správně to řekl nofish a dávám mu za jeho názor bod. Hoďte to na papír napište, to tak srozumitelně, aby tomu každý rozuměl. Vystupte s tím třeba na konferenci.
1) .................
2)..................
3)..................
4).................

Jsem ochoten podpořit body se kterými budu souhlasit. A myslím si, že nejenom já. Takhle jste v tématech pravidelně off topic a zbytečně zaplevelujete aktuální téma. Není to k ničemu. A nebo si založte svůj blok.