Rybáři z Malé Skály kritizují úřad. Prý nastavil dvojí metr

Kategorie: Všeobecné

Malá Skála (Turnovsko) – Svaz rybářů z Malé Skály kritizuje turnovský odbor životního prostředí za to, že úředníci prý záměrně brání výstavbě chovného rybníka. Městský úřad si totiž vyžádal finančně nákladný posudek, kterým se ale podle rybářů nebude muset řídit. Členové svazu navíc poukazují na podobný příklad, kdy úřad podobně důsledný údajně nebyl.

více na:
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/201161-rybari-z-male-skaly-kritizuji-urad-pry-nastavil-dvoji-metr/

mates202, 30.10.2012

Diskuse k bleskovce

Chosé 2 - Profil | St 31.10.2012 18:08:10

Evidentně odplata odboru životního prostředí v Turnově za předchozí stížnosti a protesty proti stavbě cyklostezky za použití těžkých strojů, které si krátily cestu přes řeku ve které se průkazně vyskytovali chránění živočichové, např. střevle potoční.(kal rybám způsobuje problémy s příjmem kyslíku, protože se mu nečistotami zanášejí žábry). Zdravý rozum se zde nekonal a pokud místním rybářům nepomůže úspěšné loby na ministerstvu, přijdou místní nejen o peníze ale také o iluze.Ta malá místní voda tam osazena rybami existuje řadu let.

Petrcz - Profil | Út 30.10.2012 16:50:29

krasné by to bylo ale úřední šiml stále žije. Vždy když člověk chce na své náklady něco udělat krásné tak se najde nějaký úředník a hledá jak mu ten záměr znepřijemnit.
pokud by chtěl někdo ten rybník zavést sutí tak věřím tomu že už je zavezen, městu poteče velký peníz co odrybařů akorat tak starosti.
kolegové držím vám palce at to jezdí