Kolik časopisů o kaprech unese český tiskový trh?

Kategorie: Všeobecné

Číhají na nás v trafikách a čekají, až si jich všimnete. Časopisy, které jste doteď neznali!

"...Byla to náhoda. Sháněl jsem v trafice úplně něco jiného, ale při bloudění očima po regálu mě zarazila černá lesklá obálka časopisu, který jsem ještě v životě neviděl. Ukázalo se, že to je měsíčník Kapr & kapří svět, jehož aktuální číslo je plné strhujících snímků… s kapry.."

"...Ostatní druhy ryb jsou ohavně diskriminovány, neboť vlastní časopisy nemají. Sumci a štiky ani ťuk, zrušen byl dokonce i Zpravodaj obecního úřadu ve Pstruží.."

http://www.mediar.cz/sladkovodni-ryba-na-ctyri/

Doporučuji přečíst sloupek Filipa Rožánka pro Médiář.cz. :)

Hugo Fisher, 5.6.2012

Diskuse k bleskovce

F0XL - Profil | Út 5.6.2012 12:04:47

Nechápu, proč si v dnešní době vůbec kupovat časopis? Je tam kolik let pořád to samé, ceny jsou přehnané a v neposlední řadě se trhá a nesaje :).

makass - Profil | Út 5.6.2012 11:51:15

časopisy už nějakou dobu nekupuju. Tady na Mrku najdu vše, včetně přímích reakcí a přímích zkušeností od ostatních kolegů rybářů.

retrívr - Profil | Út 5.6.2012 11:46:56

Moc krásný článek.Potvrzuje jen reklamní masáže, které převážné většině yhovují, baněkteří nemůžou být bez. Teď k tématu. Trh vydrží, to co vydrží, chce spotřebitel. No a kapr je cílovou rybou většiny rybářů, zvláště po té, co se začali, také díky reklamě, chytat velcí kapři, kteří se chytají také díky reklamě na bobule.Nic víc, nic míň.