Pardubice by chtěly vybudovat na Labi přístav pro rekreační lodě

Kategorie: Všeobecné

Pardubice – Pardubice a státní organizace Ředitelství vodních cest by chtěly ve městě vybudovat přístav pro rekreační lodě. Nový přístav na Labi by měl pomoci významně oživit cestovní ruch v regionu.
Řekl to mluvčí Ředitelství vodních cest Václav Straka s tím, že první jednání z iniciativy magistrátu se už uskutečnilo.

http://pardubicky.denik.cz/podnikani/pardubice-by-chtely-vybudovat-na-labi-pristav-pro-.html

rover, 19.7.2011

Diskuse k bleskovce

LeMa - Profil | Čt 21.7.2011 14:18:31

Worm - >> bohužel je to tak. A další bohužel je to, že se tihle machři nakvartýrovali právě sem od jezu u zimáku až k Paramu. Před pár lety jsme sem chodili na ryby v pár lidech a byl tu klid.
A teď tu navíc kreténi ještě uvažují o nějakém přístavu... to je hnus...

Worm - Profil | Čt 21.7.2011 11:35:33

LeMa >> Nevím jestli jsem to dřív nevnímal a nebo se to děje až se zavedením 24h lovu,ale je toho poslední dobou nějak hodně,co mě na rybách vadí.Přijde mi,že každej Lojza,co si vezme do pracek časopis a nebo klikne na net...tak je rázem specialista a pak vidíš a potkáš u vody kdejakou verbež z blízkého i vzdáleného okolí,profesionálně vztyčené pruty do nebe(nejlépe 20m od vody a co nejblíže autu),mazácké obhlížení,nafukování nezbytných člunů a pak rozvezou bójky do všech možných směru a jupíííí,jde se chlastat,vždyť se nám na ty kotvy už nějakej blbeček oběsí.....


Ne všichni jsou takoví...ale záměrně to zveličuju,poněvač já jsem potom ten blbec,kterej vláčí kolem břehů a když přijdu na relativně pustej břeh...za chvíli vidím,že vlastně ani nemám moc kam házet,poněvač je to obšancované z druhé strany,kde si panáčkové mohou veselet válet šunky a hrát si na big lovce.

LeMa - Profil | Čt 21.7.2011 11:24:22

Worm >> "Na jednu stranu to není špatnej nápad,alespoň nebudu potkávat čím dál víc wožralejch exotů s vyveženýma bójkama k protějšímu břehu,poněvač u svýho "vyřvanýho", jim to prý nebere :o))
S těma lidma,které už teď mám rád méně než kapraře,se tady poslední dobou snad roztrhnul pytel nebo co :O( "

Tak to je bohužel pravda .... :c(
A jsou to povětšinou cizáci, hlavně chrudimáci...

Worm - Profil | St 20.7.2011 16:24:39

Hledat logiku v utrácení peněz druhých,je jako nosit vodu do Labe.....Přístav je nejspíš k ničemu,pokud nebude i překladiště využitelné pro železnici a silniční dopravu a jak všichni místní moc dobře víme.Cesta ve špičce skrze Pardubickou dopravní infrastrukturu autem...to je slast nad slasti...raději už mám jen křizovatku Kolbenovy a Kbelské v Hloubětíně,cestou ze severu :o))
Na jednu stranu to není špatnej nápad,alespoň nebudu potkávat čím dál víc wožralejch exotů s vyveženýma bójkama k protějšímu břehu,poněvač u svýho "vyřvanýho", jim to prý nebere :o))
S těma lidma,které už teď mám rád méně než kapraře,se tady poslední dobou snad roztrhnul pytel nebo co :O(

LeMa - Profil | St 20.7.2011 15:59:40

Netipa - poslední hrdina MRKu >> My kotvíme v Srnojedech, u strejčka na zahradě :-)

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | St 20.7.2011 15:56:10

Matrix >> Já jsem hokej hrál, ale otec moc tlačil na pilu, tak jsem se vrhnul na dráhu intelektuála. Jsem rebel

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | St 20.7.2011 15:55:32

Matrix >> No Chrudim je úplně v prdeli, o tý ani nemluvím :-)

Matrix - Profil | St 20.7.2011 15:55:31

Netipa - poslední hrdina MRKu >> Ty woe ty seš pěkně černá ovce rodiny :-)) jakto že ty nemáš brusle a nelítáš s hokejkou? :-) narušoval si dobrý mravy žákovského družstva nebo jak? :-)))

Matrix - Profil | St 20.7.2011 15:54:46

Netipa - poslední hrdina MRKu >> No vyjmenoval si to trefně a vcelku přesně :-) tak takovej je život v pardubicích :-) předpokládám, že to moc nezměníš :-) vy máte ještě dobrý, že tam máte hokejky, žluťák, ponorku, ptačí klec především a podobně :-) my tady máme hovno, jedno sklepení pro náctiletý, kde je věkový průměr 15,8 roků a tím to haslo :-) takže vy v těch koněpůlkách si vůbec nemáte na co stěžovat :-) Jo a do žluťáku občas přijede normální muzika ;-)

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | St 20.7.2011 15:49:36

Jarda Š. >> krasobruslení tady taky nikoho nezajímá. Dostane betony, masku, lapačku a vyrážečku a půjde na led

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | St 20.7.2011 15:49:05

LeMa >> Si tady stěžuješ a ještě rád budeš kotvit v přístavu :-)

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | St 20.7.2011 15:48:30

Matrix >> Sere mě, že Pardubice jsou město buranů, kde jde hlavně o to se s pivčákem a pupkem až na zem se ožrat na staďáku, hulákat, dělat bordel, ale hlavně, že tam je to hokejový srdíčko. Hlavně je potřeba tam narvat co nejvíc prachů, bo to dav chce. Jakýkoliv Galerie nula. Hudební scéna - párkrát za rok přijedou "umělci" typu tři sestry a jim podobní a vožralý burani ze zimáku se akorát přesunou do Žluťáka, kde jinak po celý zbytek roku hrajou dramce, hip hop a jiný kakofonie. To samý ponorka, akorát v menším. Do divadla choděj jenom nadšenci a nebo důležitý papaláši, aby jakože vydali na odiv, jak jsou protřelí a kulturně zdatní. Diskoték pro metrosexuály a bloňďatý dávačky kam se chodí jenom zašukat na hajzlech, porvat se a pak to venku poblít je tady jak nasráno atd. Pokračovat už nebudu, páč bych se akorát nasral

Jarda Š. - Profil | St 20.7.2011 15:47:30

Netipa - poslední hrdina MRKu >> "namísto plaveckého areálu postaví další zimní stadion" To snad ne! Mých dobrých přátel dcera tam závodně plave, to by se pak musela přeškolit z plavání na hokej nebo krasobruslení.

LeMa - Profil | St 20.7.2011 15:45:43

Netipa - poslední hrdina MRKu >> jinak, těch majitelů jachet už je šest. Jsme si s kamarádem taky postavili "jachtu" :-) dali jsme jí jméno "spermoman" :-)))