Brňané se v neděli ponořili do vln Svratky a poslali primátorovi pozdrav od řeky.

Kategorie: Všeobecné

Desítky obyvatel Brna a tisíce obyvatel České republiky a Evropy prožili nedělní odpoledne u řeky. Společným koupáním tak dali najevo, že chtějí řeky a jejich břehy využívat ke koupání a setkávání. Brno se tímto připojilo k akci Big Jump, oslavující Evropský den koupání v řekách.
http://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/tiskove-zpravy/brnane-se-v-nedeli-ponorili-do-vln-svratky-a-poslali-primatorovi-pozdrav-od-reky

DAVISS, 12.7.2011

Diskuse k bleskovce

kozic - Profil | St 13.7.2011 1:15:51

Vkarel >> No tak jo. Ještě jsem nikdy neolezl. Psal jsem to spíš s ohledem na citlivější spoluobčany, kteří by jinak mohli váhat to zkusit. Takhle se bát nemusí, když si přečtou, že i já to snesu.
Rebel nejsem. Jsem hodný a milý mladík. Nemůžu být rebel, poněvadž mi tebou uvedené názvy nic neříkají.
Na Valašsku nebydlím. Přebývám na dolním toku Moravy, zde je již trochu jiná voda. Kožní problémy tedy nemám, zato katar často. Uvykl jsem však.

Vkarel - Profil | Út 12.7.2011 20:26:28

Bousis >> Jen jsem to tak zkoušel, on je Kozic takový velký originál rebel podle svejch příspěvků, a je z Valašska, tak jsem si říkal jestli náhodou nejede i v DIY HC/P :-)).
In Grind We Crust....

Bousis - Profil | Út 12.7.2011 20:17:07

Svratka je cistoucka, aaa Ustkni hruza, ostatni bannds fajne...

Vkarel - Profil | Út 12.7.2011 20:05:05

kozic >> To máš teda smůlu, já se koupu v přírodě pořád, vlezu mimo hustou zelenou sinici všude a nepamatuju se na nějaké svědění pokožky či pupínky. Asi jsi přecitlivělý nebo máte na Valašsku nějakou jedovatou vodu??? Homo Consumens, Yarvar Cocha, Complicite Candide, Telefon, Uštkni????

kozic - Profil | Út 12.7.2011 10:37:14

DAVISS - >> Nemám potřebu manifestovat. Břehy řeky nepotřebuji k setkávání. Koupaliště a akvaparky se mi však hnusí. V přírodě se koupu rád, i když mě sem tam svědí pokožka a naskakují pupínky.