Rybářský svátek v Brně

Kategorie: Všeobecné

Ve čtvrtek začíná největší přehlídka sortimentu pro sportovní rybolov ve střední Evropě – tradiční výstava RYBAŘENÍ.

Až do neděle se můžou rybáři těšit nejen na novinky pro letošní sezonu, ale i na tradiční sortiment nejvýznamnějších firem z oboru. Výstava RYBAŘENÍ je především nejkoncentrovanější nákupní příležitost pro rybáře a představuje tak největší obchodní dům s nabídkou všeho, co souvisí s rybařením. Svůj sortiment zde budou nabízet stálice v oboru, jako jsou firmy Kajman, Gammarus, Adler, Mivardi, Fiord, Max Carp, Sportcarp, Milo, Rybolov, Mikbaits, VM Feichtinger, Milfa, a další. Ale i nováčci jako K1-fishing, Carp B nebo cestovní agentura Dorada, která vstupuje na český a slovenský trh právě na této výstavě. Dorada přínáší všem rybářům unikátní příležitost dosáhnout nejvyšší rybářské mety, a to ulovit nejbojovnější rybu – mečouna modrého.

Rybáři a rybářky, rozbijte tedy svá prasátka a vzhůru do Brna na nákup toho nejlepšího za nejlepší cenu na trhu!

Petrův zdar a na shledanou na výstavě RYBAŘENÍ

Tisková zpráva, www.bvv.cz/rybareni

Martin M., 6.3.2011

Diskuse k bleskovce

Abe - Profil | Út 8.3.2011 21:24:31

Petrův zdar a sbohem...půjdu raději do normálního rybářského kamenného obchodu, mám to blíž

Čendík - Profil | Út 8.3.2011 7:33:11

aleš vavřina >> Velmi výstižně napsáno ! Plný souhlas ! Myslivecká výstava měla excelentní úroveň, zatímco loňská výstava rybaření mě těžce zklamala, takže jsem začal vážně uvažovat, jestli tam má vůbec smysl chodit. Úroveň strašná ! A co se týče té " pomalované modelky" - chlapům se jistě líbila, ale na výstavu, kde spousta rybářů vodí i své děti, to rozhodně nepatří. Měli by se spíš soustředit na kvalitní prezentaci svých těžce předražených výrobků a zlepšení komunikace a přístupu k zákazníkům, což právě této firmě velmi chybí. No a pokud chtějí nabízet něco jiného, mají možnost se zůčastnit i jiných veletrhů ... ( erotický veletrh v Brně také existuje a možná by tam slavili větší úspěch než na rybářské výstavě ).

rybol - Profil | Út 8.3.2011 5:44:07

aleš vavřina >> Naprosto s tebou souhlasím,rybařina celkově upadá,když se člověk projde jen kolem vody na Mušově ,vidí co za lidi rybáři vlastně jsou,nejsou všichni stejní,ale úctu k rybě , vodě a přírodě má dnes opravdu jen málo z nás a podle toho to vypadá u vody a taky i na veletrhu,je to smutné ,ale většina rybářů je prostě taková.Dokud někdo nezačne pracovat s dětma v duchu přírody a ryby jako rovnocenného partnera,tak to nikdy jiné nebude.Ono totiž všechno co se stane lidovou zábavou a zvlášť v dnešní době,je prostě špatně.

hraji - Profil | Po 7.3.2011 9:11:53

aleš vavřina >> přece nechceš, abychom všichni chodili na výstavu v montérkách od barvy a ve vaťáku ;-)

jura1978 - Profil | Po 7.3.2011 9:06:03

Naprosto s tebou souhlasím .Vystava myslivosti nastavila laťku hodně vysoko,rybařinu strčilo jasně do kapsy.To není prezentace rybařiny, ale tržnice , vytáhnout co nejvíc peněz z lidí.Ale i tak se letos pojedu podívat.

aleš vavřina - Profil | Po 7.3.2011 8:51:41

Stav prasátka je přímo úměrný dnešní době - ale je s čím přijít, chuť utrácet a pořádně si užít veletrh by taky byla, ALE ... bude za co utrácet? Zkušenost z 2010 byla katastrofální - předražený výprodej skladových ležáků důkladně senzoricky podbarvený různorodým aromatem lákadel pro kapry s jodlujícím Kubíčkem před skupinkou náctiletých fanynek. Ani bodypainting na tělo vnadné modelky nemohl zvrátit dojem úpadku brněnského svátku sportovních rybářů.
S tímto velmi nelichotivým dojmem přímo konstatuje zcela uchvacující dojem z expozice myslivosti - Silva regina v pavilonu Z. Expozice světové úrovně s velmi přehlednou ukázkou jak produktů výrobců potřeb pro myslivce - výstavní i prodejní část, rozsáhlé výstavní expozice trofejí z celého světa, kulturní program - např. vystopení ve hře na lesní roh a hlavně excelentní propagace činnosti myslivecké jednoty a kynologů. Na všech výstavních stáncích byl personál stylově ustrojen. Dojem z výstavy jedinečný a už se těším na další expozici v roce 2012.
Cítíte co chci říci? Pro náhodného návštěvníka obou expozic vyzněli myslivci jako zájmová skupina co je na svého koníčka náležitě hrdá (to bylo vidět i na návštěvnících - každý myslivec měl alespoň částečně stylový ústroj) a chce si tento svátek myslivosti užít. Sportovní rybáři vyzněli jako skupina pochybných trovců z jihovýchodní Asie, jěž zajímá pouze komerční výsledek akce bez "stavovské" hrdosti. A úroveň expozice? To rybářské svazy nejsou schopny nebo nestojí o reprezentativní progagaci své programové náplně?
Na tento rok jsou již karty rozdány, ale co rok 2012? Nestálo by za to se alespoň pokusit přiblížit úrovni expozice Silva regina 2010? Dle mého ano, ale bude to stát hodně prostředků - a taky budou mít zástupci rybářských svazů i producentů rybářských potřeb mít možnost ukázet, jak to opravdu myslí se sportovní rybařinou - koníčkem a posláním, nebo pouze potvrdit že jde především o kševt a o rozbyté prasátka!!!

Brůťa - Profil | Po 7.3.2011 7:46:28

Prasátko mám hubený,přesto se ťeším.