Estetické talíře s rybím motivem inspirují k častější konzumaci zdravých ryb

Kategorie: Všeobecné

O Vánocích se ryba na českém stole objevuje často, po vánočním období si na ní ale tak často nepochutnáváme. Jde ale o zdravé maso, které by se v našem jídelníčku mohlo mnohdy objevovat častěji. Inspirací k tomu mohou být esteticky zdařilé talíře s motivem ryb.

http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/220486-esteticke-talire-s-rybim-motivem-inspiruji-k-castejsi-konzumaci-zdravych-ryb.html

Diakoon, 4.1.2011

Diskuse k bleskovce

Paranoidní Schizofrenik - Profil | St 5.1.2011 11:56:15

KóĎA >> to něco málo co se mi za ty léta nepodařilo z hlavy vykouřit jsem nabil vtéto knize alias učebnici pro střední školy s gastronomickým zaměřením, sice ve starším vydání, ovšem předpokládám že se toho za těch patnáct let příliš nezměnilo (i má učebnice byla přetiskem z roku 64), snad jedině design jednotlivého inventáře....
ps: doporučuju jako poviné čtivo všem majitelům a provozovatelům pohostinských zařízení, sice to plošně už tak dost nízkou kvalitu jejich nabízených služeb nezlepší, ale snad se najde alespoň pár poctivců, kteří vrátí tomuto oboru jeho věhlas a to i zařízeních nižších cenových skupin....
pps: za celkem inteligentní peníz se dá nakupovat v prodejnách s vybavením gastroprovozů....

xxl - Profil | Út 4.1.2011 18:01:10


...tak talíř fakt neřešim,hlavně aby bylo co na něj dát...!!!

Firetiger - Profil | Út 4.1.2011 17:44:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

dobře upravená ryba chutná i na talíři z Ikey ;-)

SOPTIK 52 - Profil | Út 4.1.2011 17:07:55

Diakoon - >> tak pokud bych si měl vybrat pro konzumaci ryby talíř,tak určitě nezávazný svým motivem.Né,abych tam měl ještě tohoto mokrého tvorečka na obrázku před sebou,nebo jinak znázorněného.To bych si mohl připadat už i třeba jako vůl,co ani neví,co si dal k jídlu.A co na to etika?na stůl asi nápis rezervé jen pro voli.

smradzjzd - Profil | Út 4.1.2011 16:32:18

Po přečtení článku sem zjistil závažné chyby v projektu " Ryba domácí". Místo vyhazování peněz za reklamu, se měla zajistit výroba talířů ve tvaru podkovy

KóĎA - Profil | Út 4.1.2011 13:13:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Paranoidní Schizofre >> Paranoidní Schizofrenik - 4.1.2011 13:04:05 >> tvé znalosti jsou evidentně na lepší úrovni :-), příště to musím v Makru prošmejdit důkladněji, protože s označením klubového talíře jsem se tam v popiskách také setkal.

Tyhle jsou velké takhle

a s p.s. souhlas

yvana - Profil | Út 4.1.2011 13:10:58

Paranoidní Schizofre >> Paranoidní Schizofrenik - 4.1.2011 12:00:01 >> Do těhle misek se zvrací v nemocnici.Fuj tajbl ještě s toho jíst:-(

Paranoidní Schizofrenik - Profil | Út 4.1.2011 13:08:54

jsem velmi pofidérního názoru, že gastronomicky méněcení designéři se akorát snaží aby jejich jídlo na stole vypadalo za každou cenu skvěle ačkoliv se většinou jedná o absolutně nestravitelný blaf.....
aneb jak estetika nad chutí a vůní zvítězila.....

Venca888 - Profil | Út 4.1.2011 13:07:16

v neděli jsem byl na dírkách, jednoho sivena jsem sežral z kulatýho talíře, druhýho z pekáče a třetího z plastový přepravky (v práci)... zřejmě mě víc inspirovalo maso než to, na čem bylo servírovaný... :-)

Paranoidní Schizofrenik - Profil | Út 4.1.2011 13:04:05

KóĎA >> masový talíř ??? zřejmě největší z běžného inventáře klasického stolování podle francouzkého způsobu.... možná by to mohl bejt i klubovej, ale ten byl tuším menší(klasickej mělkej talíř)....
ps: nevim proč věčně vymejšlej už dávno vymyšlený....

tuzemak - Profil | Út 4.1.2011 13:02:36

Paranoidní Schizofre >> Paranoidní Schizofrenik - 4.1.2011 12:57:53 >> ještě aby se nějaký designer snažil fušovat do propečený flákoty vepřovýho,to by byla katastrofa,ty příbory mají na ovesnou kaši....

KóĎA - Profil | Út 4.1.2011 12:59:51

byl jsem nakažen estetickým cítěním jednoho nejmenovaného (nejen) tv kuchaře a pořídil si velké bílé kulaté talíře. Musím mu dát za pravdu, že na ničem jiném jídlo nevypadá tak dobře.