Výstava RYBAŘENÍ opět v tradiční podobě

Kategorie: Všeobecné

Třináctý ročník Mezinárodní výstavy rybářských potřeb RYBAŘENÍ se uskuteční v areálu brněnského výstaviště v termínu 10.-13. března 2011. Výstava se vrací do svého původního formátu čtvrtek – neděle a přesouvá se zpět do tradičního „rybářského“ pavilonu F.

RYBAŘENÍ je atraktivní hlavně pro české a slovenské rybáře, neboť je největší odbornou výstavou v České republice a jednou z největších rybářských výstav v rámci Evropy. Vystavovatelé v Brně opět představí bohatý sortiment rybářského náčiní (pruty, navijáky, vlasce, háčky, zátěže, splávky, nástrahy a další) a také rybářské doplňky, například nepromokavé oblečení pro rybáře, stany, deštníky, čluny a lodě či lodní motory. K vidění budou také časopisy a knihy s rybářskou tematikou, fotografie, videozáznamy, o přízeň návštěvníků budou usilovat cestovní kanceláře specializující se na rybolov a další vystavovatelé z oboru.

Pro návštěvníky bude připraven bohatý doprovodný program složený jak z odborných přednášek a praktických ukázek, tak ze soutěží o ceny.

Martin M., 15.11.2010

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.