Proběhl Daiwa - Cormoran Cup 2010

Kategorie: Všeobecné

V sobotu, 6. listopadu, se na pískovně Roudnice sešlo víc jak 50 nadšenců do přívlače, aby společně změřili svoje síly. A zdaleka celá akce nebyla jen o závodění. Mnoho účastníků se znalo z dřívějška, takže společenská stránka věci jako přátelské diskuze, ochutnávky dobrého pití a celkově uvolěná atmosféra, se staly hlavní předností letošního ročníku.

Ryby si ovšem o víkendu ze snažení závodníků nedělaly těžkou hlavu a braly opravdu velmi málo a opatrně. Doslova každý záběr byl vydřený a o to víc cenný. Vítězi tak nakonec stačilo ulovit na první místo necelých 300 cm, do kterých však bravurně schoval štikou dlouhou 95 cm, která se stala i největší rybou závodu.

Chybělo však málo a revír vydal jeden ze svých pokladů. Roman Pelúch, na MRKu známý jako DeProfundis, dokázal své zkušenosti proměnit v záběr obřího bolena, kterému do délky 100 cm scházelo minimum. Ryba se ovšem po tom, co předvedla přihlížejícm své mohutné tělo u břehu, dokázala těsně před podebráním osvobodit.

První 4 místa nakonec obsadili 3 MRKaři!

1. Ondřej Dušek, alias perch2
2. Pavel Pánek
3. Tomáš Kopřiva, alias Piskořík
4. Dan Vostrý, alias dvorák

Mr.Stick, 7.11.2010

Diskuse k bleskovce

Scanix - Profil | Ne 7.11.2010 17:11:45

Povedena akce, i kdyz asi ne kazdy byl spokojen, ja ano, zejmena proto, ze lide, ktere jsem poznal, byli moc fajn a byla to pro me prijemna akce...

Pridavam foto me sticky, ktera mi vynesla 11.misto ;)