Vysazení pstruha na mladoboleslavsku...

Kategorie: Všeobecné

Neco malo o nasazeni pstruha na mladoboleslavsku
http://boleslavsky.denik.cz/zpravy_region/foto-rybari-pstruhu-uz-mate-plny-strenicky-potok.html

pira, 14.4.2009

Diskuse k bleskovce

pira - Profil | Pá 17.4.2009 8:38:35

Alfons >> Jasne,vsechno ma svoje pro a proti.. Chtel bych se zeptat, co je potreba k tomu,aby se clovek mohl stat clenem RS? Docela by me to zajimalo(Jestli je nejake vekove omezeni,kolik musi provest kontrol apod) Mozna bych to zkusil,ale proti me hraje cas-studuji a pracuji zaroven,nechci to ale brat jako vymluvu,do nekonecna studovat snad nebudu,diky...

Alfons - Profil | Pá 17.4.2009 6:48:18

pira >> No je to složité, jistě máš také pravdu, ale takhle může zasejc větší množství lidí zjistit, že si můžou někam zajít solidně zachytat a je už na nich a na nastavených pravidlech jak se budou k vodě chovat (když jsou konkrétní rybáři prasata, tak je jedno jestli ryby vychytá dvacet lidí nebo padesát). I když to není zrovna sportovní názor - tak je kolikrát lepší když si vysazené ryby odnesou rybáři a zápišou je do úlovkových listů, než když je přes veškerou snahu RS vytahají majitelé přilehlých zahrádek - ale každý revír je jiný.

pira - Profil | Čt 16.4.2009 22:04:50

Alfons >> kdyz ono to psani v novinach muze byt kontraproduktivni, jeden to koupi, veme do hospody a pak rekne: " Hele kluci,pisou,ze nasadili,zitra vyrazime a neco vemem domu a rozdame sousedum" a pak se to jen veze.... Ale to je muj nazor

Alfons - Profil | Čt 16.4.2009 10:51:51

Milos_Dia - no porád nechápu co ti na tom článku tak rovná vousy, prostě napsal co se stalo a vzhledem k tomu, že tento plátek kupují hlavně boleslaváci, tak se naši členové (cca 1300) mohou dozvědět o nasazování ryb všichni a né jen hrstka zůčastněných nebo lidí s netem. Boleslavský deník je nám ochotný vytisknout informace o všech nasazováních - asi ty noviny i kvůli těmto regionálním informacím někdo kupuje.

Milos_Dia - Profil | Čt 16.4.2009 10:42:18

Alfons >> Vono je možná lepší remcat kraviny na rybářském netu než je pouštět do nerybářských novin. Vono takovej normální daňovej poplatník si pak může z novinových článků pořídit řádně zmanipulovanej názor na rybářské kroužky.
A že jsi "neplacený" je mi jasný. Položil jsem to téma úmyslně v kontextu s obsahem článku.

Btw. dělej si pro cizí revíry co chceš, Tvůj slave level je mi u zadku. Já si budu dělat taky co chci. Například ničit vohnouty.

Alfons - Profil | Čt 16.4.2009 10:18:56

Sven - Máš s Ježkem nějaký osobní problém nebo co ti na informativním článku jako vadí? Když máš nějaké zaměstnání tak za něj asi taky bereš plat, že. Jinak od nás (od rybářů) Ježek rozhodně za články nic nedostává.

Milos Dia - já jsem zástupce neplacený a nevím o jaké kydy máš na mysli?

All - možná by jste mohli pro revíry něco udělat než pořád remcat kraviny na netu.

pira - Profil | Út 14.4.2009 21:50:03

A hlavne nejuzasnejsi jsou u vseho fotogalerie, to stoji za prohlidnuti!

X - Rap - Profil | Út 14.4.2009 18:35:41

NO coment...

Milos_Dia - Profil | Út 14.4.2009 12:25:03

Enviromentální realita. Ovšem průser je, že zástupce (placený zástupce) pouští do světa takový kydy.

sven - Profil | Út 14.4.2009 12:19:18

Císař Vespasiánus měl zřejmě pravdu, když prohlásil : Peníze nesmrdí". Nedovedu si jinak vysvětlit, že absolvent ekologie ve Vodňanech je ochotný a schopný něco takového pustit do světa. - Ježek Tomáš - V redakci Boleslavského deníku pracuje od roku 2006. Píše především o městech Bělá pod Bezdězem a Bakov nad Jizerou. Věnuje se tématům od městské a státní policie, záchranné služby a hasičů. Připravuje také články týkající se životního prostředí. Do redakce Boleslavského deníku nastoupil po studiu ekologie na vyšší odborné škole ve Vodňanech. V současné době studuje na České zemědělské univerzitě v Praze.
K samotnému obsahu reportáže je škoda slov.

--------------------------------------------------------------------------------