2. ročník TSCC na jezeru Štít u Chlumce nad Cidlinou

Kategorie: Kaprařina

S radostí Vám oznamujeme, že po 1. TSCC 2008, CarpMania Open 2008, které se shledaly s velkým zájmem rybářské veřejnosti, pořádá Rybářský klub České republiky ve dnech 20 – 25. dubna 2009 již 2. ročník mezinárodních kaprářských závodů TSCC na jezeru Štít u Chlumce nad Cidlinou. Závodů se účastní na 33 týmů, mezi účastníky jsou týmy z České republiky, Slovenska, Maďarska, Itálie a Anglie, kterou reprezentuje osobnost anglické kaprářské scény Mr. Bryan Jarrett. Týdenní závod se zahajuje v pondělí 20. dubna oficiálním ceremoniálem a společenským rautem. Základními pravidly je lov na boilies, pelety, maximální šetrnost k rybám, kdy dohled nad dodržováním tohoto pravidla proběhne pod gescí Projektu K-70. Funkci hlavního rozhodčího přijal správce věhlasného revíru Háromfa p. Károly Pálínko jako nezávislý zahraniční pozorovatel. Celý průběh závodů bude profesionálně natáčen, pro veřejnost je připraven on-line přenos na www.zavody.saccon.cz, další informace se dozvíte z médií (TV Prima, TV Nova, různá periodika novin).

Dne 25. dubna, v sobotu ve 12 hodin bude po týdenním rybolovu závod ukončen. Před ukončovacím ceremoniálem se uskuteční slavnostní křest historicky první „Kaprářské hymny“ (autor: Radek Holík, skupina Reach). Poté proběhne vyhlášení vítězů 2. TSSC Štít 2009. Celá akce pokračuje společenským večerem s možností diskuse s účastníky, k poslechu bude hrát country kapela, občerstvení zajištěno. Toto všechno přijďte prožít s námi ke břehu nádherní pískovny Štít – jezera A u Chlumce nad Cidlinou.

Přátelství, férovost, vzájemná pomoc, úcta k rybám, Váš
Rybářský klub České republiky

Tipovací soutěž - uhodněte, jaký nejtěžší kapr se během závodu chytne (v kilogramech na dvě desetinná místa, např. "24,52 kg"). Svůj tip společně se svým telefonním číslem posílejte do 12 hod 20. dubna 2009 na email rybarsky.klub@seznam.cz.

Poznámka redakce: v návaznosti na tuto akci byla na MRKu založena diskuse "TSCC - Štít 2009", kde budete moci sledovat aktuální dění a komentovat průběh závodu.

Martin M., 7.4.2009

Diskuse k bleskovce

Radoš - Profil | Po 13.4.2009 10:58:42

děkujem všem za příchozí tipy do soutěže a za váš zájem ohledně závodu .