Poradenské služby a školení v rybolovných technikách v ČR

 

Rybařina je mým koníčkem již od raného dětství. Posledních 15 let jsem profesionálním rybářem a průvodcem. Rád vám předám mé mnoholeté zkušenosti.

 

V případě, že si nevíte rady, ať již s lovem sumců, nebo jiných našich krásných ryb, tak vám rád ve všem poradím. V praxi naživo předvedu. Například u sumcařiny - montáže, vyvážení nástrah, práce s vábničkou, nahazování  přes dva pruty atd. Nedílnou součástí lovu sumců je chytání nástražních ryb. Proto rád poradím s lovem za pomoci feedru. Roky ve Španělsku, Rakousku a také na našich vodách trávím řadu hodin na přívlači. Rád se s vámi o své nabrané poznatky podělím. V ČR je na svazových vodách omezený lov dravých ryb od 16. 6. do konce roku. Proto i já se často věnuji i kaprařině. Pomůžu vám s vázáním montáží, výběrem nástrah, volbou lovného místa a podobně. Rybářské školení může probíhat i na vašem revíru. Rád vaši vodu navštívím. Nebo dorazíte vy za mnou. Ve školící skupině je maximální počet 4 osoby.

 

Cena za 1 den - 8 hodin teorie a praxe je 5 000,- Kč. V případě, že já pojedu na váš revír, příčítá se částka za cestu a pohonné hmoty.

 

Straka Pavel

Tel.: +420 608 141 948

 

Rybolov sumců na Ebru, průvodci, rybářské pobyty, rybaření Rybolov sumců na Ebru, průvodci, rybářské pobyty, rybaření Rybolov sumců na Ebru, průvodci, rybářské pobyty, rybaření Rybolov sumců na Ebru, průvodci, rybářské pobyty, rybaření Rybolov sumců na Ebru, průvodci, rybářské pobyty, rybaření Rybolov sumců na Ebru, průvodci, rybářské pobyty, rybaření Rybolov sumců na Ebru, průvodci, rybářské pobyty, rybaření Rybolov sumců na Ebru, průvodci, rybářské pobyty, rybaření


Partneři

Rybolov sumců na Ebru, průvodci, rybářské pobyty, rybaření Rybolov sumců na Ebru, průvodci, rybářské pobyty, rybaření Rybolov sumců na Ebru, průvodci, rybářské pobyty, rybaření Rybolov sumců na Ebru, průvodci, rybářské pobyty, rybaření CA World Fishing - rybolov, rybaření, rybářské zájezdy Rybolov sumců na Ebru, průvodci, rybářské pobyty, rybaření Rybolov sumců na Ebru, průvodci, rybářské pobyty, rybaření