Method je nutné krmení?

Ahoj, prosím o radu zkušenější. Loví někdo zvás method feeder jen tak krmítkem padni kam padni nebo cílíte na jedno místo které si i zakrmujete? Případně jestli máte vysledováno jak je velký rozdíl když krmíte a bez zakrmení?
A další otázka, jak moc je duležitá nástraha při methodu? Asi ne moc jestli se nepletu? Mnohem duležitější je krmítkovka je to tak?
Autor diskuse: ZPKfishing - Profil , 8.4.2024 feeder - nástrahy, návnady

vitus6 - Profil | Čt 18.4.2024 18:17:55

pro wamp: děkuji za tip na Sonubaits - SCOPEX 10mm, dneska mě dorazily a objednal jsem k tomu návazce viz.foto níže a zatím jsem to zkoušel v umyvadle a zdá se to perfektní. Háček leží na plocho na dne a na ním se vznáší waferska. Při každým pohybu vody se háček i wafersky posunují - to prostě musí zaujmout. Jak budu mít čas, tak mažu k vodě to vyzkoušet. Jenom se zeptám, používám normálně 40g method krmítka, ale včera jsem ho utrhnul a navázal poslední co jsme našel 60g a záběry byli najednou takový mnohem razantnější jak od kaprů, tak od cejnů. Jakou hmotnost používáte method krmítko - je to malá 13Ha přehrada, chytám obvykle do 20m od břehu(mám to tak rád).

visage - Profil | Út 16.4.2024 13:20:33

Wamp >> a používam korum :-)))

visage - Profil | Út 16.4.2024 13:16:16

Wamp >> ja používam tieto od Fox

Irate - Profil | Út 9.4.2024 19:28:14

Za mě (amatéra)...který ale miluje feeder.
Třeba dnes jsem zakrmil třemi krmítky a pak chytal, za dvě hodinky 11 menších kapříků. Po dvou hodinách to ustalo a musel jsem změnit místo a zakrmit..chytal jsem na kukuřici a krmítkovku střídám...někdy zakoupenou, ale ne moc drahou a někdy si udělám moji směs (strouhanka, šrot, lepidlo atd). Ale zakrmuji vždy nějakým partiklem.
Když to hodim bez zakrmení padni kam padni, tak to není tak masivní a čekám na záběry...Jde o to na co cílíš, zda na kvantitu nebo kvalitu ;-D
Ale nástraha je možná to zásadní co je za období a které ryby chceš chytat...